afm geld lenen

Lening Santander afgewezen?

Via lenen.nl vraagt u makkelijk dezelfde offerte aan bij meerdere banken.

Bereken uit wat u kunt lenen

Selecteer uw gewenste bedrag en reken direct uw rente, maandelijkse lasten en mogelijkheden uit.
€2.500 €150.000


Geld lenen bij Santander afgewezen?

Heeft u bij Santander een financiering aangevraagd maar heeft u te horen gekregen dat deze niet is goedgekeurd? Dat is onaangenaam, zeker als u al veel tijd hier in gestoken heeft. In sommige gevallen kan het slim zijn om het nogmaals te proberen bij een andere kredietverstrekker. Via lenen.nl kunt u gemakkelijk bij 5 andere kredietverstrekkers een offerte opvragen. Wij zetten uw verzoek uit bij Nationale Nederlanden, DEFAM, InterBank, Qander en BNP.

Lening aanvragen via lenen.nl

Wanneer uw financiering is afgewezen door Santander en via ons een nieuwe offerte aanvraagt, vragen wij naast uw persoonlijke gegevens ook informatie over uw financiƫle situatie. Hierbij is te denken aan uw inkomsten en woonlasten. Deze hebben wij nodig om te beoordelen of het voor u verantwoord is om de gewenste hoeveelheid te lenen. Mocht u hier vragen of twijfels over hebben dan kunt u ons zonder verplichtingen om advies vragen. Lenen.nl is een onafhankelijke informatie bron.

Meest gestelde vragen over afgewezen lening bij Santander

Santander persoonlijke lening afgewezen

Is uw persoonlijke lening afgewezen bij Santander, maar heeft u toch meer aanvullend bestedingsruimte nodig voor uw volgende aankoop? Via lenen.nl vraagt u eenvoudig een persoonlijke lening aan die bij u past. Met een persoonlijke lening weet u altijd vooraf waar u aan begint. De rente en periode voor de lening zijn van te voren bepaald en veranderen de gehele lening niet. De rente en periode voor de lening zijn van te voren bepaald en veranderen de gehele lening niet. Met een persoonlijke lening bent u minder flexibel,wenst u meer flexibiliteit dan is wellicht een flex en zeker meer passend bij u.

Santander flex en zeker afgewezen

Is uw flex en zeker afgewezen bij Santander? Via ons kunt u eenvoudig een nieuwe aanvraag indienen voor een flex en zeker. Met een flex en zeker bent u flexibeler dan bij een persoonlijke lening. Zo hoeft u niet in een keer het volledige bedrag in een keer op te nemen en betaald u enkel rente over het opgenomen bedrag. De rente en looptijd van een flex en zeker staan niet vast, deze kunnen gedurende de lening stijgen en dalen. Hoe hoog het krediet is wat u kunt opnemen is afhankelijk van uw financiƫle situatie.

Lening verhogen Santander

Heeft uw al een geld lening lopen bij Santander en wilt u graag bij lenen? Dan kunt u via lenen.nl uw lening oversluiten. Vaak heeft dit meer profijt dan een extra lening afsluiten of bij te lenen. Ook wanneer u al meerdere kleine leningen heeft lopen kan oversluiten handig zijn. Door uw lening over te sluiten lost u uw huidige leningen af met een nieuwe lening. Voordelen hier van zijn dat u gaat lenen tegen een lagere rente en eventueel ook kunt bijlenen.

Belangrijk om te weten

Is uw lening afgewezen bij Santander vanwege Ć©Ć©n of meer van de volgende redenen dan is lenen ook via lenen.nl jammer genoeg niet mogelijk:

- Negatieve BKR codering
- Inkomsten bestaande uit WW en/of bijstandsuitkering
- Uw jaarcijfers van uw eigen onderneming voldoen niet
- U heeft te maken met incassobureaus, gerechtsdeurwaarders of er wordt beslag gelegd op uw salaris
- U neemt buitensporig deel aan (online) kansspelen
Ook als uw lening bij een van de volgende banken is afgewezen kunt u het nogmaals proberen via Lenen.nl:ABN AMRO, BNP Paribas, DEFAM, Defam Premium, Directa, Findio, Freo, ING, Interbank, Lender en Spender, Lendico, Moneyou, Nationale Nederlanden, Qander, Rabobank, Ribank, Santander, SNS
Lening Santander afgewezen?

Telefonische assistentie nodig?

U kunt onze deskundige medewerkers telefonisch bereiken:
maandag tot en met vrijdag: 09:00u - 17:00u
088 828 22 22

Uitmuntende beoordelingen

Al ruim 2.400 tevreden klanten waarderen onze dienstverlening met een 9.3 op Truspilot.