afm geld lenen

Lening Rabobank afgewezen?

Lening aanvragen via lenen.nl voor elke gewenste besteding? Via lenen.nl financiert u al vanaf 6,4% rente.

Bereken uit wat u kunt lenen

Selecteer uw gewenste bedrag en reken direct uw rente, maandelijkse lasten en mogelijkheden uit.
€2.500 €150.000


Geld lenen bij Rabobank afgewezen?

Heeft u bij de Rabobank een financiering aangevraagd maar heeft u te horen gekregen dat deze niet is goedgekeurd? Dat is vervelend, zeker als u al veel tijd hier in gestoken heeft. In sommige gevallen kan het slim zijn om het nogmaals te proberen bij een andere leningverstrekker. Via lenen.nl kunt u eenvoudig bij 5 andere kredietverstrekkers een offerte opvragen. Wij zetten uw verzoek uit bij BNP, Nationale Nederlanden, DEFAM, InterBank en Qander.

Lening aanvragen via lenen.nl

Wanneer uw lening is afgewezen door Rabobank en via ons een nieuwe lening aanvraagt, zijn wij genoodzaakt naast uw personalia ook informatie over uw financiële situatie te vragen. Hierbij is te denken aan uw inkomsten en woonlasten. Deze hebben wij nodig om te beoordelen of het voor u verstandig is om de gewenste hoeveelheid te lenen. Mocht u hier vragen of twijfels over hebben dan kunt u ons zonder verplichtingen om advies vragen. Lenen.nl is een onafhankelijke informatie bron.

Ook als uw (online) lening bij een van de volgende banken is afgewezen kunt u het nogmaals proberen via Lenen.nl:
ABN AMRO, BNP Paribas, DEFAM, Defam Premium, Directa, Findio, Freo, ING, Interbank, Lender en Spender, Lendico, Moneyou, Nationale Nederlanden, Qander, Rabobank, Ribank, Santander, SNS,

Veelgestelde vragen over geld lenen

Bent u op zoek naar meer informatie over geld lenen? U vind de antwoorden op de veelgestelde vragen over geld lenen op onze FAQ-pagina.

Meest gestelde vragen over Lening Rabobank afgewezen?

Rabobank persoonlijke lening afgewezen

Is uw persoonlijke lening afgewezen bij de Rabobank, maar heeft u toch meer aanvullend bestedingsruimte nodig voor uw volgende aankoop? Via lenen.nl vraagt u eenvoudig een persoonlijke lening aan die bij u past. Met een persoonlijke lening weet u altijd vooraf waar u aan begint. De rente en looptijd voor de financiering zijn van te voren bepaald en veranderen de gehele financiering niet. De rente en looptijd voor de financiering zijn van te voren bepaald en veranderen de gehele financiering niet. Met een persoonlijke lening bent u minder flexibel,wenst u meer flexibiliteit dan is wellicht een flex en zeker meer passend bij u.

Rabobank flex en zeker afgewezen

Is uw flex en zeker afgewezen bij Rabobank? Via ons kunt u makkelijk een nieuwe aanvraag indienen speciaal voor een flex en zeker. Met een flex en zeker bent u vrijer dan bij een persoonlijke lening. Zo hoeft u niet in een keer het gehele bedrag in een keer op te nemen en betaald u enkel rente over het opgenomen bedrag. De rente en periode van een flex en zeker staan niet vast, deze kunnen gedurende de financiering stijgen en dalen. Hoe hoog het krediet is wat u kunt opnemen is afhankelijk van uw financiële situatie.

Lening verhogen Rabobank

Heeft uw al een geld lening lopen bij Rabobank en wilt u graag bij lenen? Dan kunt u via lenen.nl uw lening oversluiten. Vaak heeft dit meer voordelen dan een tweede lening afsluiten of bij te lenen. Ook wanneer u al meerdere kleine leningen heeft afgesloten kan oversluiten interessant zijn. Door uw lening over te sluiten lost u uw huidige leningen af met een nieuwe lening. Voordelen hier van zijn dat u gaat lenen tegen een lagere rente en eventueel ook kunt bijlenen.

Belangrijk om te weten

Is uw lening niet goedgekeurd bij Rabobank vanwege één of meer van de volgende redenen? Via lenen.nl is lenen op dat moment helaas niet meer mogelijk:

  • Negatieve BKR codering
  • Inkomen bestaande uit WW en/of bijstandsuitkering
  • Uw jaarcijfers van uw eigen bedrijf voldoen niet
  • U heeft te maken met incassobureaus, gerechtsdeurwaarders of er wordt beslag gelegd op uw inkomen
  • U neemt overmatig deel aan (online) kansspelen

Telefonische assistentie nodig?

U kunt onze deskundige medewerkers telefonisch bereiken:
maandag tot en met vrijdag: 09:00u - 17:00u
088 828 22 22

Uitmuntende beoordelingen

Al ruim 2.400 tevreden klanten waarderen onze dienstverlening met een 9.3 op Truspilot.