afm geld lenen

Lening BNP Paribas afgewezen?

Via lenen.nl vraagt u eenvoudig de zelfde offerte aan bij meerdere kredietverstrekkers.

Bereken uit wat u kunt lenen

Selecteer uw gewenste bedrag en reken direct uw rente, maandelijkse lasten en mogelijkheden uit.
€2.500 €150.000


Geld lenen bij BNP Paribas afgewezen?

Heeft u bij BNP Paribas een financiering aangevraagd maar heeft u te horen gekregen dat deze is afgewezen? Dat is niet prettig, vooral omdat u hier veel tijd aan kwijt bent nu. In sommige gevallen is het het waard om het nogmaals te proberen bij een andere kredietgever. Via lenen.nl kunt u eenvoudig bij 5 andere kredietverstrekkers een offerte opvragen. Wij zetten uw aanvraag uit bij BNP, Nationale Nederlanden, DEFAM, InterBank en Qander.


Direct lening berekenen

Lening aanvragen via lenen.nl

Wanneer uw lening is afgewezen door BNP Paribas en via ons een nieuwe offerte aanvraagt, vragen wij naast uw personalia ook informatie over uw financiële situatie. Er valt hier te denken aan uw inkomsten en woonlasten. Deze zijn essentieel om te beoordelen of het voor u verstandig is om het gewenste bedrag te lenen. Mocht u hier vragen of twijfels over hebben dan kunt u ons vrijblijvend om advies vragen. Lenen.nl is een onafhankelijke informatie bron.


Meest gestelde vragen over Lening BNP Paribas afgewezen?

BNP Paribas persoonlijke lening afgewezen

Is uw persoonlijke lening afgewezen bij BNP Paribas, maar heeft u toch meer aanvullend bestedingsruimte nodig voor uw volgende aankoop? Via lenen.nl vraagt u makkelijk een persoonlijke lening aan die bij u past. Met een persoonlijke lening weet u altijd van te voren waar u aan begint. De rente en periode voor de financiering zijn op voorhand bepaald en veranderen de gehele financiering niet. De rente en periode voor de financiering zijn op voorhand bepaald en veranderen de gehele financiering niet. Met een persoonlijke lening bent u minder flexibel,wenst u meer flexibiliteit dan is wellicht een doorlopend krediet meer geschikt voor u.

BNP Paribas doorlopend krediet afgewezen

Is uw doorlopend krediet afgewezen bij BNP Paribas? Via ons kunt u eenvoudig een nieuwe aanvraag indienen voor een doorlopend krediet. Met een doorlopend krediet bent u flexibeler dan bij een persoonlijke lening. Zo hoeft u niet in een keer het volledige bedrag in een keer op te nemen en betaald u enkel rente over het opgenomen bedrag. De rente en looptijd van een doorlopend krediet staan niet vast, deze kunnen tijdens de financiering stijgen en dalen. Hoe hoog het krediet is wat u kunt opnemen, ligt aan uw financiële situatie.

Lening verhogen BNP Paribas

Heeft uw al een geld lening lopen bij BNP Paribas en wilt u graag bij lenen? Dan kunt u via lenen.nl uw lening oversluiten. Vaak heeft dit meer voordelen dan een tweede lening afsluiten of bij te lenen. Ook wanneer u al meerdere kleine leningen heeft afgesloten kan oversluiten interessant zijn. Door uw lening over te sluiten lost u uw huidige leningen af door middel van een nieuwe lening. Voordelen hier van zijn dat u gaat lenen tegen een lagere rente en eventueel ook kunt bijlenen.

Belangrijk om te weten

Is uw lening geweigerd bij BNP Paribas vanwege één of meer van de volgende redenen dan is lenen ook via lenen.nl jammer genoeg niet mogelijk:

  • Negatieve BKR codering
  • Inkomen bestaande uit WW en/of bijstandsuitkering
  • Uw jaarcijfers van uw eigen bedrijf volstaan niet
  • U heeft te maken met incassobureaus, gerechtsdeurwaarders of er wordt beslag gelegd op uw loon
  • U neemt buitensporig deel aan (online) kansspelen

Ook als uw lening bij een van de volgende banken is afgewezen kunt u het nogmaals proberen via Lenen.nl:
ABN AMRO, BNP Paribas, DEFAM, Defam Premium, Directa, Findio, Freo, ING, Interbank, Lender en Spender, Lendico, Moneyou, Nationale Nederlanden, Qander, Rabobank, Ribank, Santander, SNS,


Telefonische assistentie nodig?

U kunt ons telefonisch bereiken:
ma t/m vrij: 09:00 - 21:00
088 828 22 22

Uitmuntende beoordelingen

Al ruim 2.400 tevreden klanten waarderen onze dienstverlening met een 9.3 op Truspilot

Lenen.nl

Lenen met een lage rente.
Handelsnaam van Geldshop.
Deskundige medewerkers