afm geld lenen

Hoeveel kan ik lenen?

Bij lenen.nl berekent u gratis hoeveel u kunt lenen.

Bereken uit wat u kunt lenen

Selecteer uw gewenste bedrag en reken direct uw rente, maandelijkse lasten en mogelijkheden uit.
€2.500 €150.000


Vraag vrijblijvend een offerte aan

U wilt graag weten hoeveel geld u kunt lenen om uw project of aankoop te realiseren? Dit kunt u eenvoudig berekenen met onze tool. Wees verstandig en leen niet meer dan u nodig heeft. Ook kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen om te zien of u uw gewenste bedrag kunt lenen.


Direct lening berekenen

Verantwoord maximaal lenen

Bent u er nog niet helemaal zeker van hoeveel u maximaal wilt lenen, dan kunt u vrijblijvend advies vragen bij lenen.nl. Wij kijken naar uw situatie en geven een passend en onafhankelijk advies. Wij raden altijd aan om niet meer te lenen dan u nodig heeft.

Een persoonlijke lening aanvragen

Bij een persoonlijke lening kiest u vooraf hoe lang de lening moet lopen en wordt er een vast rentepercentage vastgesteld. Gedurende de lening is het niet mogelijk om extra geld bij te lenen. Wel is het mogelijk om gedurende de lening sneller of volledig af te lossen, dit is tegenwoordig vrijwel altijd kosteloos. Let op: een kredietverstrekker kan wel een boeteregeling opnemen in het contract. Het bedrag dat u maximaal kunt lenen en het percentage dat hierover gerekend wordt is afhankelijk van uw risicoprofiel. Dit houdt in als u minder risico draagt dat u ook minder risico opslag hoeft te verwachten in het rentetarief.

Bijvoorbeeld een gezin, waarin beide partners een vast dienstverband hebben mét een koopwoning, draagt minder risico dan een student die nog op kamers woont. Deze manier van rente bepalen wordt Risked Based Pricing genoemd.

Een doorlopend krediet aanvragen

Met een doorlopend krediet ervaart u flexibiliteit. Een doorlopend krediet kent geen vaste looptijd, hierdoor kunt u over een langere periode geld lenen wanneer het u uitkomt. U hoeft namelijk niet het gehele bedrag in een keer op te nemen en betaalt alleen maar rente over het bedrag dat u reeds opgenomen heeft. Dit biedt bijvoorbeeld een uitkomst als u voor een langere periode in een verbouwing zit en en meerdere hoge kosten verwacht, of u gaat een studie volgen waarbij u jaarlijks collegegeld moet betalen.

De rente op een doorlopend krediet wordt berekend over het openstaande bedrag en staat ook niet vast. Het rentepercentage kan hierdoor tussentijds stijgen of dalen. Het bedrag dat u maximaal kunt lenen en het percentage dat hierover gerekend wordt is afhankelijk van uw risicoprofiel. Dit houdt in dat als u minder risico draagt u ook minder risico opslag hoeft te verwachten in het rentetarief.

Lening oversluiten

Wanneer u meerdere leningen heeft lopen bij verschillende kredietverstrekkers dan kunt u een overzichtelijker financiële situatie creëren door alle leningen over te sluiten naar een lening. In veel gevallen kan dit u ook nog een lagere rente opleveren waardoor u voordeliger uit bent. Wilt u weten wat voor u verstandig is dan kunt u een vrijblijvend advies aanvragen bij lenen.nl. Wij geven geheel vrijblijvend en onafhankelijk advies gebaseerd op uw financiële situatie.


Meest gestelde vragen over Hoeveel kan ik lenen?

Wat kunt u maximaal verantwoord lenen?

Door middel van onze calculatie tool kunt u uitrekenen hoeveel u maximaal kunt lenen en een lening aanvragen voor het bedrag dat u nodig heeft. wij ondersteunen u in het indienen van uw aanvraag en kunnen u ook persoonlijk adviseren hierin. Dit doen wij geheel vrijblijvend en onafhankelijk ook als u besluit om toch geen lening aan te vragen. De berekening is slechts een indicatie van wat u maximaal kunt lenen. De kredietverstrekkers kunnen ten alle tijden bepalen om uw aanvraag af te wijzen op basis van uw financiële situatie.

Hoeveel kunt u lenen via lenen.nl?

Via Lenen.nl kunt u minimaal een bedrag van 5.000 euro en maximaal 150.000 euro lenen. Het percentage wordt bepaald aan de hand van uw financiële situatie en de hoogte van het bedrag dat u wilt lenen.


Veelgestelde vragen over Geld lenen

Een persoonlijke lening is ideaal als u in één keer een grote aankoop gaat doen. Zat u te denken aan een nieuwe auto, een verbouwing, of wilt u investeren in uzelf en een nieuwe opleiding volgen? Dan is een persoonlijke lening de meest geschikte keuze. Van te voren wordt er een vaste rente afgesproken met een vast maandbedrag en vaste looptijd. Zo voorkomt u dat u voor onverwachte veranderingen komt te staan.
Heeft u diverse leningen lopen of juist één lening met een hoge rente? Dan is het oversluiten van een lening een goede optie voor u. Door meerdere leningen over te sluiten naar één lening zorgt u ervoor dat u weer overzicht in uw financiën krijgt en waarschijnlijk minder rente betaald. Vraag vrijblijvend een offerte aan en kom erachter of u kunt besparen op uw maandlasten door over te sluiten.
Bent u er nog niet helemaal zeker van hoeveel u maximaal wilt lenen, dan kunt u vrijblijvend advies vragen bij lenen.nl. Wij kijken naar uw situatie en geven een passend en onafhankelijk advies. Wij raden altijd aan om niet meer te lenen dan u nodig heeft.
Heeft u diverse leningen lopen of juist één lening met een hoge rente? Dan is het oversluiten van een lening een goede optie voor u. Door meerdere leningen over te sluiten naar één lening zorgt u ervoor dat u weer overzicht in uw financiën krijgt en waarschijnlijk minder rente betaald. Vraag vrijblijvend een offerte aan en kom erachter of u kunt besparen op uw maandlasten door over te sluiten.
Bent u van plan om binnenkort te verbouwen? Voor dit leendoel kunt u een keuze maken uit een doorlopend krediet of een persoonlijke lening. U kunt zelf kiezen wat het beste bij u past. Een lening aanvragen doet u online, op het moment dat het u goed uitkomt.
Denk goed na over de betaal termijnen. Hoeveel kunt u maandelijks aflossen en hoe lang wilt u doen over het aflossen. Een te hoge aflos premie kan er voor zorgen dat u maandelijks niet meer uitkomt met uw financiën of u houdt geen ruimte meer over voor leuke dingen. Een te lage premie kan resulteren in een langere aflos termijn. Hierdoor kan het zijn dat u na een lange periode nog steeds bezig bent met aflossen.
Vaak is het verleidelijk om meer te lenen dan u nodig heeft, zo kunt u dit jaar toch nog even extra op vakantie, of zo zijn de "onvoorziene" kosten ook gedekt. Kijk goed naar het bedrag wat u wilt lenen en welke leen vorm hier het best bij past. Zo zorgt u er voor dat uw maandelijkse kosten niet hoger uitvallen dan nodig is. Mocht u later toch meer geld nodig hebben dan kunt u uw lening oversluiten.

Telefonische assistentie nodig?

U kunt ons telefonisch bereiken:
ma t/m vrij: 09:00 - 21:00
088 828 22 22

Uitmuntende beoordelingen

Al ruim 2.400 tevreden klanten waarderen onze dienstverlening met een 9.3 op Truspilot

Lenen.nl

Geld lenen met een lage rente.
Handelsnaam van Geldshop.
Deskundige medewerkers