afm geld lenen

Geld lenen voor restschuld

Bespaar op uw lopende leningen en creƫer overzicht in uw financiƫn

Bereken uit wat u kunt lenen

Selecteer uw gewenste bedrag en reken direct uw rente, maandelijkse lasten en mogelijkheden uit.
€2.500 €150.000


Geld lenen voor restschuld

Heeft u uw woning verkocht met verlies? Dan kan dit resulteren tot een restschuld bij een hypotheekverstrekker. Wanneer dit het geval is rekent de bank vaak een hoge rente, hierdoor kunnen uw maandelijkse kosten flink oplopen. In dit geval kunt u ervoor kiezen om uw lening over te sluiten naar een lening met minder rente. Dit staat ook wel bekend als lening oversluiten.


Direct lening berekenen

Restschuld betalen via Lenen.nl

U kunt ervoor kiezen om uw restschuld en/of lening(en) over te sluiten naar een nieuwe lening tegen een lager rentepercentage. Hierdoor bespaart u op onnodig hoge kosten en krijgt u een duidelijker overzicht in uw financiële situatie. Wanner u lening(en) oversluit lost de kredietverstrekker de lopende leningen af en meldt deze ook of bij Bureau Krediet Registratie (BKR). De rente en de periode waarover u de lening afbetaald wordt op voorhand bepaald en verandert gedurende de lening niet. U heeft de mogelijkheid om de lening tussendoor versneld of in zijn geheel af te lossen. Tegenwoordig is dit meestal boetevrij. Dit kan nog verschillen per kredietverstrekker.

Een lening oversluiten via Lenen.nl

Wanneer u een aanvraag indient voor het oversluiten van uw lening dan wordt er door de kredietverstrekker gekeken naar een aantal factoren in uw persoonlijke financiële situatie. Wij fungeren enkel als bemiddelaar wanneer u besluit om uw lening over te sluiten. Uw aanvraag wordt bij verschillende kredietverstrekkers aangevraagd en u kiest zelf de meest geschikte kredietverstrekker uit.


Meest gestelde vragen over Geld lenen voor restschuld

Hoe kun je restschuld af betalen?

Dat een hypotheek overgesloten kan worden is al redelijk bekend, maar dat dit ook met andere leningen kan is bij veel mensen nog niet bekend. Ook als u met een restschuld zit op uw hypotheek kunt u deze oversluiten naar een nieuwe lening. Simpel vertaald lost u uw restschuld af door deze te betalen met een nieuwe lening. Dit is vooral interessant als uw nieuwe lening een lagere rente vraagt dan de huidige lening.

Waarom een restschuld af betalen met een andere lening?

Als u voor de huidige lening(en) een hoge rente betaalt dan is het interessant om een nieuwe lening af te sluiten tegen een lager rente tarief. Als u meerdere kleine leningen heeft lopen is het vaak ook voordeliger om deze samen te voegen tot een grotere lening waar vaak de rente lager ligt dan bij kleine leningen. Daarnaast zorgt het er voor dat u meer duidelijkheid krijgt in uw maandelijkse lasten.

Welke restschuld kun je oversluiten?

Bij ons kun je verschillende leningen oversluiten:

  • Persoonlijke lening
  • Doorlopend Krediet
  • Creditcardschuld
  • Roodstand bij de bank
  • Postorderkrediet

Veelgestelde vragen over Geld lenen

Een persoonlijke lening is ideaal als u in Ć©Ć©n keer een grote aankoop gaat doen. Zat u te denken aan een nieuwe auto, een verbouwing, of wilt u investeren in uzelf en een nieuwe opleiding volgen? Dan is een persoonlijke lening de meest geschikte keuze. Van te voren wordt er een vaste rente afgesproken met een vast maandbedrag en vaste looptijd. Zo voorkomt u dat u voor onverwachte veranderingen komt te staan.
Heeft u diverse leningen lopen of juist ƩƩn lening met een hoge rente? Dan is het oversluiten van een lening een goede optie voor u. Door meerdere leningen over te sluiten naar ƩƩn lening zorgt u ervoor dat u weer overzicht in uw financiƫn krijgt en waarschijnlijk minder rente betaald. Vraag vrijblijvend een offerte aan en kom erachter of u kunt besparen op uw maandlasten door over te sluiten.
Bent u er nog niet helemaal zeker van hoeveel u maximaal wilt lenen, dan kunt u vrijblijvend advies vragen bij lenen.nl. Wij kijken naar uw situatie en geven een passend en onafhankelijk advies. Wij raden altijd aan om niet meer te lenen dan u nodig heeft.
Heeft u diverse leningen lopen of juist ƩƩn lening met een hoge rente? Dan is het oversluiten van een lening een goede optie voor u. Door meerdere leningen over te sluiten naar ƩƩn lening zorgt u ervoor dat u weer overzicht in uw financiƫn krijgt en waarschijnlijk minder rente betaald. Vraag vrijblijvend een offerte aan en kom erachter of u kunt besparen op uw maandlasten door over te sluiten.
Bent u van plan om binnenkort te verbouwen? Voor dit leendoel kunt u een keuze maken uit een doorlopend krediet of een persoonlijke lening. U kunt zelf kiezen wat het beste bij u past. Een lening aanvragen doet u online, op het moment dat het u goed uitkomt.
Denk goed na over de betaal termijnen. Hoeveel kunt u maandelijks aflossen en hoe lang wilt u doen over het aflossen. Een te hoge aflos premie kan er voor zorgen dat u maandelijks niet meer uitkomt met uw financiƫn of u houdt geen ruimte meer over voor leuke dingen. Een te lage premie kan resulteren in een langere aflos termijn. Hierdoor kan het zijn dat u na een lange periode nog steeds bezig bent met aflossen.
Vaak is het verleidelijk om meer te lenen dan u nodig heeft, zo kunt u dit jaar toch nog even extra op vakantie, of zo zijn de "onvoorziene" kosten ook gedekt. Kijk goed naar het bedrag wat u wilt lenen en welke leen vorm hier het best bij past. Zo zorgt u er voor dat uw maandelijkse kosten niet hoger uitvallen dan nodig is. Mocht u later toch meer geld nodig hebben dan kunt u uw lening oversluiten.

Telefonische assistentie nodig?

U kunt ons telefonisch bereiken:
ma t/m vrij: 09:00 - 21:00
088 828 22 22

Uitmuntende beoordelingen

Al ruim 2.400 tevreden klanten waarderen onze dienstverlening met een 9.3 op Truspilot

Lenen.nl

Geld lenen met een lage rente.
Handelsnaam van Geldshop.
Deskundige medewerkers