afm geld lenen

Geld voor restschuld

Restschuld betalen via Lenen.nl voor elke gewenste besteding? Via lenen.nl financiert u al vanaf 6,4% rente.

Bereken uit wat u kunt lenen

Selecteer uw gewenste bedrag en reken direct uw rente, maandelijkse lasten en mogelijkheden uit.
€2.500 €150.000


Geld voor restschuld

Heeft u uw woning verkocht met verlies? Dan kan dit resulteren tot een restschuld bij een hypotheekverstrekker. Wanneer dit het geval is rekent de bank vaak een hoge rente, hierdoor kunnen uw maandelijkse kosten flink oplopen. In dit geval kunt u ervoor kiezen om uw lening over te sluiten naar een lening met minder rente. Dit staat ook wel bekend als lening oversluiten.

Restschuld betalen via Lenen.nl

U kunt ervoor kiezen om uw restschuld en/of lening(en) over te sluiten naar een nieuwe lening tegen een lager rentepercentage. Hierdoor bespaart u op onnodig hoge kosten en krijgt u een duidelijker overzicht in uw financiële situatie. Wanneer u uw lening(en) oversluit, lost de kredietverstrekker de lopende leningen af en meldt deze ook of bij Bureau Krediet Registratie (BKR). De rente en de periode waarover u de lening afbetaald wordt op voorhand bepaald en verandert gedurende de lening niet. U heeft de mogelijkheid om de lening tussendoor versneld of in zijn geheel af te lossen. Tegenwoordig is dit meestal boetevrij. Dit kan nog verschillen per kredietverstrekker.

Een lening oversluiten via Lenen.nl

Wanneer u een aanvraag indient voor het oversluiten van uw lening dan wordt er door de kredietverstrekker gekeken naar een aantal factoren in uw persoonlijke financiële situatie. Wij fungeren enkel als bemiddelaar wanneer u besluit om uw lening over te sluiten. Uw aanvraag wordt bij verschillende kredietverstrekkers aangevraagd en u kiest zelf de meest geschikte kredietverstrekker uit.

Veelgestelde vragen over geld lenen

Bent u op zoek naar meer informatie over geld lenen? U vind de antwoorden op de veelgestelde vragen over geld lenen op onze FAQ-pagina.

Meest gestelde vragen over Geld voor restschuld

Hoe kun je restschuld af betalen?

Dat een hypotheek overgesloten kan worden is al redelijk bekend, maar dat dit ook met andere leningen mogelijk is, is bij veel mensen nog niet bekend. Ook als u met een restschuld zit op uw hypotheek kunt u deze oversluiten naar een nieuwe lening. Simpel vertaald kunt u uw restschuld financieren door deze te betalen met een nieuwe lening. Dit is vooral interessant als uw nieuwe lening een lagere rente vraagt dan de huidige lening.

Waarom een restschuld af betalen met een andere lening?

Als u voor de huidige lening(en) een hoge rente betaalt dan is het interessant om een nieuwe lening af te sluiten tegen een lager rente tarief. Als u meerdere kleine leningen heeft lopen is het vaak ook voordeliger om deze samen te voegen tot een grotere lening waar vaak de rente lager ligt dan bij kleine leningen. Daarnaast zorgt het er voor dat u meer duidelijkheid krijgt in uw maandelijkse lasten.

Welke restschuld kun je oversluiten?

Bij ons kun je verschillende leningen oversluiten:

  • Persoonlijke lening
  • Doorlopend Krediet
  • Creditcardschuld
  • Roodstand bij de bank
  • Postorderkrediet

Telefonische assistentie nodig?

U kunt onze deskundige medewerkers telefonisch bereiken:
maandag tot en met vrijdag: 09:00u - 17:00u
088 828 22 22

Uitmuntende beoordelingen

Al ruim 2.400 tevreden klanten waarderen onze dienstverlening met een 9.3 op Truspilot.