afm geld lenen

Geld lenen voor boot

Een boot financiering die bij u past voor elke gewenste besteding? Via lenen.nl financiert u al vanaf 6,4% rente.

Bereken uit wat u kunt lenen

Selecteer uw gewenste bedrag en reken direct uw rente, maandelijkse lasten en mogelijkheden uit.
€2.500 €150.000


Geld lenen voor een boot

Wilt u graag lekker van het weer kunnen genieten op het water in uw eigen boot? Of wilt u juist stoeien tegen de wind in uw nieuwe zeilboot? Met een geldlening voor een boot vaart u binnen de kortste keren met u eigen boot op het water.

Een boot financiering die bij u past

Bij de aanschaf van een boot gaat het vaak om een eenmalige financiering. Lenen.nl biedt twee soorten leningen: een persoonlijke lening en een flex en zeker. Omdat u van plan bent geld te lenen voor een boot, is een persoonlijke lening de meest logische keuze voor u. Wilt u toch liever maandelijks geld kunnen opnemen voor de financiering van een boot? Dan biedt een flex en zeker de oplossing.

Boot financiering aanvragen

Wanneer u een boot financiering wilt aanvragen dan kunt u die via ons telefonisch of online aanvragen. U geeft naast uw personalia ook informatie over uw inkomsten en woonlasten. Deze gegevens zijn nodig om te beoordelen of u op een verantwoorde manier een lening kunt afsluiten. Wanneer wij uw aanvraag volledig hebben ontvangen, wordt deze door de afdeling acceptatie beoordeeld. Uw aanvraag wordt vervolgens bij 5 verschillende banken uitgezet. Wanneer wij reactie krijgen van de kredietverstrekkers, dan worden deze bij u voorgelegd. U heeft dan zelf de keuze bij welke kredietverstrekker u een lening aan wilt gaan. Wanneer u uw keuze heeft gemaakt heeft uit de kredietverstrekkers, ondertekent u de offerte en stuurt u de gewenste documenten toe. Als alles op orde is ontvangt u uw geld op uw rekening.

Veelgestelde vragen over geld lenen

Bent u op zoek naar meer informatie over geld lenen? U vind de antwoorden op de veelgestelde vragen over geld lenen op onze FAQ-pagina.

Meest gestelde vragen over Geld lenen voor boot

Wat kost geld lenen voor een boot?

Als u ervoor kiest via ons een lening af te sluiten voor een boot, dan brengen wij daar geen extra kosten voor in rekening. Wanneer u een lening aanvraagt betaalt u een rentepercentage over het geleende bedrag. Wij ontvangen van de kredietverstrekker een vergoeding in de vorm van een provisie.

Hoe werkt het lenen voor een boot?

Bij ons kunt u zowel telefonisch als via de website uw aanvraag doen voor een lening. Wanneer u een aanvraag doet voor een lening voor een boot, wordt er door de kredietverstrekker rekening gehouden met een aantal persoonlijke factoren. Wij fungeren enkel als bemiddelaar wanneer u besluit om geld te lenen. Uw aanvraag wordt bij verschillende kredietverstrekkers ingediend. Zo bent u ervan verzekerd dat u het beste aanbod ontvangt.

Telefonische assistentie nodig?

U kunt onze deskundige medewerkers telefonisch bereiken:
maandag tot en met vrijdag: 09:00u - 17:00u
088 828 22 22

Uitmuntende beoordelingen

Al ruim 2.400 tevreden klanten waarderen onze dienstverlening met een 9.3 op Truspilot.