afm geld lenen

Lening DEFAM afgewezen?

Lening aanvragen via lenen.nl voor elke gewenste besteding? Via lenen.nl financiert u al vanaf 6,4% rente.

Bereken uit wat u kunt lenen

Selecteer uw gewenste bedrag en reken direct uw rente, maandelijkse lasten en mogelijkheden uit.
€2.500 €150.000


Geld lenen bij DEFAM afgewezen?

Heeft u bij DEFAM een lening aangevraagd maar heeft u te horen gekregen dat deze niet is goedgekeurd? Dat is onaangenaam, vooral omdat u hier veel tijd aan kwijt bent nu. In sommige gevallen kan het slim zijn om het nogmaals te proberen bij een andere leningverstrekker. Via lenen.nl kunt u eenvoudig bij 5 andere leningverstrekkers een offerte opvragen. Wij zetten uw aanvraag uit bij BNP, Nationale Nederlanden, DEFAM, InterBank en Qander.

Lening aanvragen via lenen.nl

Wanneer uw lening is afgewezen door DEFAM en via ons een nieuwe lening aanvraagt, vragen wij naast uw personalia ook informatie over uw financië. Hierbij is te denken aan uw inkomsten en woonlasten. Deze zijn essentieel om te beoordelen of het voor u verantwoord is om het gewenste bedrag te lenen. Mocht u hier vragen of twijfels over hebben dan kunt u ons zonder verplichtingen om advies vragen. Lenen.nl is een onafhankelijke informatie bron.

Ook als uw lening bij een van de volgende banken is afgewezen kunt u het nogmaals proberen via Lenen.nl:
ABN AMRO, BNP Paribas, DEFAM, Defam Premium, Directa, Findio, Freo, ING, Interbank, Lender en Spender, Lendico, Moneyou, Nationale Nederlanden, Qander, Rabobank, Ribank, Santander, SNS,

Veelgestelde vragen over geld lenen

Bent u op zoek naar meer informatie over geld lenen? U vind de antwoorden op de veelgestelde vragen over geld lenen op onze FAQ-pagina.

Meest gestelde vragen over Lening DEFAM afgewezen?

DEFAM persoonlijke lening afgewezen

Is uw persoonlijke lening afgewezen bij DEFAM, maar heeft u toch extra bestedingsruimte nodig voor uw volgende aankoop? Via lenen.nl vraagt u makkelijk een persoonlijke lening aan die bij u past. Met een persoonlijke lening weet u altijd van te voren waar u aan begint. De rente en looptijd voor de lening zijn van te voren bepaald en veranderen de gehele lening niet. De rente en looptijd voor de lening zijn van te voren bepaald en veranderen de gehele lening niet. Met een persoonlijke lening bent u minder flexibel,wenst u meer flexibiliteit dan is wellicht een flex en zeker meer geschikt voor u.

DEFAM flex en zeker afgewezen

Is uw flex en zeker afgewezen bij DEFAM? Via ons kunt u eenvoudig een nieuwe aanvraag indienen voor een flex en zeker. Met een flex en zeker bent u vrijer dan bij een persoonlijke lening. Zo hoeft u niet in een keer het volledige bedrag in een keer op te nemen en betaald u alleen rente over het opgenomen bedrag. De rente en looptijd van een flex en zeker staan niet vast, deze kunnen tijdens de lening stijgen en dalen. Hoe hoog het krediet is wat u kunt opnemen is afhankelijk van uw financiële situatie.

Lening verhogen DEFAM

Heeft uw al een geld lening lopen bij DEFAM en wilt u graag bij lenen? Dan kunt u via lenen.nl uw lening oversluiten. Vaak heeft dit meer profijt dan een extra lening afsluiten of bij te lenen. Ook wanneer u al meerdere kleine leningen heeft lopen kan oversluiten interessant zijn. Door uw lening over te sluiten voldoet u uw huidige leningen met een nieuwe lening. Het profijt hier van is dat u gaat lenen tegen een lagere rente en mogelijk ook kunt bijlenen.

Belangrijk om te weten

Is uw lening niet goedgekeurd bij DEFAM ter oorzake van één of meer van de volgende redenen dan is lenen ook via lenen.nl helaas niet mogelijk:

  • Negatieve BKR codering
  • Inkomen bestaande uit WW en/of bijstandsuitkering
  • Uw jaarcijfers van uw eigen onderneming voldoen niet
  • U heeft te maken met incassobureaus, gerechtsdeurwaarders of er wordt beslag gelegd op uw loon
  • U neemt buitensporig deel aan (online) kansspelen

Telefonische assistentie nodig?

U kunt onze deskundige medewerkers telefonisch bereiken:
maandag tot en met vrijdag: 09:00u - 17:00u
088 828 22 22

Uitmuntende beoordelingen

Al ruim 2.400 tevreden klanten waarderen onze dienstverlening met een 9.3 op Truspilot.