afm geld lenen

Geld lenen voor motor

Een motor lening die bij u past voor elke gewenste besteding? Via lenen.nl financiert u al vanaf 6,4% rente.

Bereken uit wat u kunt lenen

Selecteer uw gewenste bedrag en reken direct uw rente, maandelijkse lasten en mogelijkheden uit.
€2.500 €150.000


Geld lenen voor motor

Kijkt u al een tijdje uit naar die nieuwe sportieve motor of een tourmotor om mooie ritjes te maken? Welk soort motor u ook graag zou willen, met een motorlening koopt u de motor van uw dromen.

Een motor lening die bij u past

Bij de aanschaf van een motor gaat het vaak om een eenmalige financiering. Naast de motor heeft u vaak ook nog een redelijk bedrag nodig voor kleding en veiligheid. Dit zijn kosten die u niet kunt bijlenen als u een motor op financiering koopt. Lenen.nl biedt twee soorten leningen die geld lenen voor de motor en extra benodigdheden mogelijk maakt: een persoonlijke lening en een flex en zeker. Omdat u van plan bent geld te lenen voor een motor is een persoonlijke lening de meest logische keuze voor u. Wilt u toch liever maandelijks geld kunnen opnemen voor de financiering van een motor? Dan biedt een flex en zeker de oplossing.

Motor financiering aanvragen

Wanneer u een motorfinanciering wilt aanvragen dan kunt u die via ons telefonisch of online aanvragen. U geeft naast uw personalia ook informatie over uw inkomsten en woonlasten. Deze gegevens zijn nodig om te beoordelen of u op een verantwoorde manier een lening kunt afsluiten. Wanneer wij uw aanvraag volledig hebben ontvangen, wordt deze door de afdeling acceptatie beoordeeld. Uw aanvraag wordt vervolgens bij vijf verschillende banken uitgezet. Wanneer wij reactie krijgen van de kredietverstrekkers, dan worden deze bij u voorgelegd. U heeft dan zelf de keuze bij welke kredietverstrekker u een lening aan wilt gaan. Wanneer u uw keuze heeft gemaakt uit de kredietverstrekkers, ondertekent u de offerte en stuurt u de gewenste documenten toe. Als alles op orde is ontvangt u uw geld op uw rekening.

Veelgestelde vragen over geld lenen

Bent u op zoek naar meer informatie over geld lenen? U vind de antwoorden op de veelgestelde vragen over geld lenen op onze FAQ-pagina.

Meest gestelde vragen over Geld lenen voor motor

Wat kost geld lenen voor een motor?

Als u ervoor kiest via ons een lening af te sluiten voor een motor dan rekenen wij daar geen extra kosten voor. Wanneer u een lening aanvraagt betaalt u een rentepercentage over het geleende bedrag. Wij ontvangen van de kredietverstrekker een vergoeding in de vorm van een provisie.

Hoe werkt het lenen voor een motor?

Bij ons kunt u zowel telefonisch als via de website uw aanvraag doen voor een lening. Wanneer u een aanvraag doet voor een lening voor een motor, wordt er door de kredietverstrekker rekening gehouden met een aantal persoonlijke factoren. Wij fungeren enkel als bemiddelaar wanneer u besluit om geld te lenen. Uw aanvraag wordt bij verschillende kredietverstrekkers ingediend. Zo bent u ervan verzekerd dat u het beste aanbod ontvangt.

Hoeveel geld moet ik lenen voor een motor?

Leen nooit meer geld dan u nodig heeft. Echter is uw veiligheid op de motor natuurlijk ook belangrijk. Daarom is het verstandig om te investeren in goede motorkleding zodat u veilig de weg op kan.

Telefonische assistentie nodig?

U kunt onze deskundige medewerkers telefonisch bereiken:
maandag tot en met vrijdag: 09:00u - 17:00u
088 828 22 22

Uitmuntende beoordelingen

Al ruim 2.400 tevreden klanten waarderen onze dienstverlening met een 9.3 op Truspilot.