afm geld lenen

Geld lenen voor motor

Waar gaat uw eerste trip naartoe?

Bereken uit wat u kunt lenen

Selecteer uw gewenste bedrag en reken direct uw rente, maandelijkse lasten en mogelijkheden uit.
€2.500 €150.000


Geld lenen voor motor

Kijkt u al een tijdje uit naar die nieuwe sportieve motor of een tourmotor om mooie ritjes te maken? Welk soort motor u ook graag zou willen, met een motorlening koopt u de motor van uw dromen.

Een motor lening die bij u past

Bij de aanschaf van een motor gaat het vaak om een eenmalige financiering. Naast de motor heeft u vaak ook nog een redelijk bedrag nodig voor kleding en veiligheid. Dit zijn kosten die u niet kunt bijlenen als u een motor op financiering koopt. Lenen.nl biedt twee soorten leningen die geld lenen voor de motor en extra benodigdheden mogelijk maakt: een persoonlijke lening en een doorlopend krediet. Omdat u van plan bent geld te lenen voor een motor is een persoonlijke lening de meest logische keuze voor u. Wilt u toch liever maandelijks geld kunnen opnemen voor de financiering van een motor? Dan biedt een doorlopend krediet de oplossing.

Motor financiering aanvragen

Wanneer u een motorfinanciering wilt aanvragen dan kunt u die via ons telefonisch of online aanvragen. U geeft naast uw personalia ook informatie over uw inkomsten en woonlasten. Deze gegevens zijn nodig om te beoordelen of u op een verantwoorde manier een lening kunt afsluiten. Wanneer wij uw aanvraag volledig hebben ontvangen, wordt deze door de afdeling acceptatie beoordeeld. Uw aanvraag wordt vervolgens bij 5 verschillende banken uitgezet. Wanneer wij reactie krijgen van de kredietverstrekkers, dan worden deze bij u voorgelegd. U heeft dan zelf de keuze bij welke kredietverstrekker u een lening aan wilt gaan. Wanneer u uw keuze heeft gemaakt uit de kredietverstrekkers, ondertekent u de offerte en stuurt u de gewenste documenten toe. Als alles op orde is ontvangt u uw geld op uw rekening.

Meest gestelde vragen over Geld lenen voor motor

Wat kost geld lenen voor een motor?

Als u ervoor kiest via ons een lening af te sluiten voor een motor dan rekenen wij daar geen extra kosten voor. Wanneer u een lening aanvraagt betaalt u een rentepercentage over het geleende bedrag. Wij ontvangen van de kredietverstrekker een vergoeding in de vorm van een provisie.

Hoe werkt het lenen voor een motor?

Bij ons kunt u zowel telefonisch als via de website uw aanvraag doen voor een lening. Wanneer u een aanvraag doet voor een lening voor een motor, wordt er door de kredietverstrekker rekening gehouden met een aantal persoonlijke factoren. Wij fungeren enkel als bemiddelaar wanneer u besluit om geld te lenen. Uw aanvraag wordt bij verschillende kredietverstrekkers ingediend. Zo bent u ervan verzekerd dat u het beste aanbod ontvangt.

Hoeveel geld moet ik lenen voor een motor?

Leen nooit meer geld dan u nodig heeft. Echter is uw veiligheid op de motor natuurlijk ook belangrijk. Daarom is het verstandig om te investeren in goede motorkleding zodat u veilig de weg op kan.

Telefonische assistentie nodig?

U kunt ons telefonisch bereiken:
ma t/m vrij: 09:00 - 21:00
088 828 22 22

Uitmuntende beoordelingen

Al ruim 2.400 tevreden klanten waarderen onze dienstverlening met een 9.3 op Truspilot

Lenen.nl

Lenen met een lage rente.
Handelsnaam van Geldshop.
Deskundige medewerkers