afm geld lenen

Lening Freo afgewezen?

Lening aanvragen via lenen.nl voor elke gewenste besteding? Via lenen.nl financiert u al vanaf 6,4% rente.

Bereken uit wat u kunt lenen

Selecteer uw gewenste bedrag en reken direct uw rente, maandelijkse lasten en mogelijkheden uit.
€2.500 €150.000


Geld lenen bij Freo afgewezen?

Heeft u bij Freo een financiering aangevraagd maar heeft u te horen gekregen dat deze is afgewezen? Dat is niet prettig, zeker als u al veel tijd hier in gestoken heeft. In sommige gevallen is het het waard om het nogmaals te proberen bij een andere kredietverstrekker. Via lenen.nl kunt u gemakkelijk bij 5 andere kredietverstrekkers een offerte opvragen. Wij dienen zetten uw verzoek in bij Nationale Nederlanden, BNP, Qander, InterBank en DEFAM.

Lening aanvragen via lenen.nl

Wanneer uw lening is afgewezen bij Freo en via ons een nieuwe financiering aanvraagt, verzoeken wij naast uw personalia ook informatie over uw financië. Er valt hier te denken aan uw inkomen en woonlasten. Deze zijn essentieel om te beoordelen of het voor u verantwoord is om de gewenste hoeveelheid te lenen. Mocht u hier vragen of twijfels over hebben dan kunt u ons vrijblijvend om advies vragen. Lenen.nl is een onafhankelijke informatie bron.

Ook als uw lening bij een van de volgende banken is afgewezen kunt u het nogmaals proberen via Lenen.nl:
ABN AMRO, BNP Paribas, DEFAM, Defam Premium, Directa, Findio, Freo, ING, Interbank, Lender en Spender, Lendico, Moneyou, Nationale Nederlanden, Qander, Rabobank, Ribank, Santander, SNS.

Veelgestelde vragen over geld lenen

Bent u op zoek naar meer informatie over geld lenen? U vind de antwoorden op de veelgestelde vragen over geld lenen op onze FAQ-pagina.

Meest gestelde vragen over Lening Freo afgewezen?

Freo persoonlijke lening afgewezen

Is uw persoonlijke lening afgewezen bij Freo maar heeft u toch meer aanvullend budget nodig voor uw volgende aankoop? Via lenen.nl vraagt u eenvoudig een persoonlijke lening aan die bij u past. Door een persoonlijke lening weet u altijd van te voren waar u aan begint. De rente en periode voor die lening zijn op voorhand bepaald en veranderen de gehele looptijd niet. De rente en periode van een lening zijn hierbij op voorhand bepaald en veranderen de gehele lening niet. Door een persoonlijke lening bent u alleen minder flexibel. Wenst u meer flexibiliteit? Dan is wellicht een flex en zeker meer passend bij u.

Freo flex en zeker afgewezen

Is uw flex en zeker afgewezen bij Freo? Via ons is het eenvoudig om een nieuwe aanvraag in te dienen voor een flex en zeker. Met een flex en zeker bent u flexibeler dan bij een persoonlijke lening. Zo hoeft u niet in een keer het volledige bedrag in een keer op te nemen en betaald u enkel rente over het opgenomen bedrag. De rente en looptijd hierbij staan niet vast, deze kunnen tijdens de financiering stijgen en dalen. Hoe hoog het krediet is wat u kunt opnemen, is afhankelijk van uw financiële situatie.

Lening verhogen Freo

Heeft uw al een lening lopen bij Freo en wilt u graag bij lenen? Dan kunt u via lenen.nl uw lening oversluiten. Vaak heeft dit meer voordelen dan een tweede lening afsluiten of bij te lenen. Ook wanneer u al meerdere kleine leningen heeft afgesloten kan oversluiten handig zijn. Door uw lening over te sluiten voldoet u uw huidige leningen met een nieuwe lening. Voordelen hier van zijn dat u gaat lenen tegen een lagere rente en mogelijk ook kunt bijlenen.

Belangrijk om te weten

Is uw lening afgewezen bij Freo ter oorzake van één of meer van de volgende redenen dan is lenen ook via lenen.nl helaas niet mogelijk:

  • Negatieve BKR codering
  • Inkomen bestaande uit WW en/of bijstandsuitkering
  • Uw jaarcijfers van uw eigen onderneming voldoen niet
  • U heeft te maken met incassobureaus, gerechtsdeurwaarders of er wordt beslag gelegd op uw loon
  • U neemt buitensporig deel aan (online) kansspelen

Telefonische assistentie nodig?

U kunt onze deskundige medewerkers telefonisch bereiken:
maandag tot en met vrijdag: 09:00u - 17:00u
088 828 22 22

Uitmuntende beoordelingen

Al ruim 2.400 tevreden klanten waarderen onze dienstverlening met een 9.3 op Truspilot.