afm geld lenen

Lening Ribank afgewezen?

Lening aanvragen via lenen.nl voor elke gewenste besteding? Via lenen.nl financiert u al vanaf 6,4% rente.

Bereken uit wat u kunt lenen

Selecteer uw gewenste bedrag en reken direct uw rente, maandelijkse lasten en mogelijkheden uit.
€2.500 €150.000


Geld lenen bij Ribank afgewezen?

Heeft u bij Ribank een lening aangevraagd maar heeft u te horen gekregen dat deze niet is goedgekeurd? Dat is vervelend, vooral omdat u hier veel tijd aan kwijt bent nu. In sommige gevallen is het het waard om het nogmaals te proberen bij een andere kredietgever. Via lenen.nl kunt u gemakkelijk bij 5 andere leningverstrekkers een offerte opvragen. Wij zetten uw aanvraag uit bij Nationale Nederlanden, DEFAM, InterBank, Qander en BNP.

Lening aanvragen via lenen.nl

Wanneer uw lening is afgewezen bij Ribank en via ons een nieuwe lening aanvraagt, vragen wij naast uw persoonlijke gegevens ook informatie over uw financiële situatie. Er valt hier te denken aan uw inkomsten en woonlasten. Deze hebben wij nodig om te beoordelen of het voor u verantwoord is om de gewenste hoeveelheid te lenen. Mocht u hier vragen of twijfels over hebben dan kunt u ons zonder verplichtingen om advies vragen. Lenen.nl is een onafhankelijke informatie bron.

Ook als uw lening bij een van de volgende banken is afgewezen kunt u het nogmaals proberen via Lenen.nl:
ABN AMRO, BNP Paribas, DEFAM, Defam Premium, Directa, Findio, Freo, ING, Interbank, Lender en Spender, Lendico, Moneyou, Nationale Nederlanden, Qander, Rabobank, Ribank, Santander, SNS,

Veelgestelde vragen over geld lenen

Bent u op zoek naar meer informatie over geld lenen? U vind de antwoorden op de veelgestelde vragen over geld lenen op onze FAQ-pagina.

Meest gestelde vragen over Lening Ribank afgewezen?

Ribank persoonlijke lening afgewezen

Is uw persoonlijke lening afgewezen bij Ribank, maar heeft u toch extra budget nodig voor uw volgende aankoop? Via lenen.nl vraagt u eenvoudig een persoonlijke lening aan die bij u past. Met een persoonlijke lening weet u altijd van te voren waar u aan begint. De rente en periode voor de financiering zijn van te voren bepaald en veranderen de gehele financiering niet. De rente en periode voor de financiering zijn van te voren bepaald en veranderen de gehele financiering niet. Met een persoonlijke lening bent u minder flexibel,wenst u meer flexibiliteit dan is wellicht een flex en zeker meer geschikt voor u.

Ribank flex en zeker afgewezen

Is uw flex en zeker afgewezen bij Ribank? Via ons kunt u makkelijk een nieuwe aanvraag indienen voor een flex en zeker. Met een flex en zeker bent u vrijer dan bij een persoonlijke lening. Zo hoeft u niet in een keer het gehele bedrag in een keer op te nemen en betaald u alleen rente over het opgenomen bedrag. De rente en periode van een flex en zeker staan niet vast, deze kunnen tijdens de financiering stijgen en dalen. Hoe hoog het krediet is wat u kunt opnemen is afhankelijk van uw financiële situatie.

Lening verhogen Ribank

Heeft uw al een geld lening lopen bij Ribank en wilt u graag bij lenen? Dan kunt u via lenen.nl uw lening oversluiten. Vaak heeft dit meer profijt dan een extra lening afsluiten of bij te lenen. Ook wanneer u al meerdere kleine leningen heeft afgesloten kan oversluiten handig zijn. Door uw lening over te sluiten voldoet u uw huidige leningen door middel van een nieuwe lening. Voordelen hier van zijn dat u gaat lenen tegen een lagere rente en eventueel ook kunt bijlenen.

Belangrijk om te weten

Is uw lening niet goedgekeurd bij Ribank wegens één of meer van de volgende redenen dan is lenen ook via lenen.nl jammer genoeg niet mogelijk:

  • Negatieve BKR codering
  • Inkomen bestaande uit WW en/of bijstandsuitkering
  • Uw jaarcijfers van uw eigen onderneming voldoen niet
  • U heeft te maken met incassobureaus, gerechtsdeurwaarders of er wordt beslag gelegd op uw inkomen
  • U doet overmatig mee aan (online) kansspelen

Telefonische assistentie nodig?

U kunt onze deskundige medewerkers telefonisch bereiken:
maandag tot en met vrijdag: 09:00u - 17:00u
088 828 22 22

Uitmuntende beoordelingen

Al ruim 2.400 tevreden klanten waarderen onze dienstverlening met een 9.3 op Truspilot.