afm geld lenen

Lening Lender en Spender afgewezen?

Lening aanvragen via lenen.nl voor elke gewenste besteding? Via lenen.nl financiert u al vanaf 6,4% rente.

Bereken uit wat u kunt lenen

Selecteer uw gewenste bedrag en reken direct uw rente, maandelijkse lasten en mogelijkheden uit.
€2.500 €150.000


Geld lenen bij Lender en Spender afgewezen?

Heeft u bij Lender en Spender een financiering aangevraagd maar heeft u te horen gekregen dat deze is afgewezen? Dat is niet prettig, vooral omdat u hier veel tijd aan kwijt bent nu. In sommige gevallen kan het slim zijn om het nogmaals te proberen bij een andere leningverstrekker. Via lenen.nl kunt u gemakkelijk bij 5 andere kredietgevers een offerte opvragen. Wij zetten uw verzoek uit bij DEFAM, Nationale Nederlanden, BNP, Qander en InterBank.

Lening aanvragen via lenen.nl

Wanneer uw financiering is afgewezen bij Lender en Spender en via ons een nieuwe financiering aanvraagt, vragen wij naast uw personalia ook informatie over uw financië. Hierbij is te denken aan uw inkomen en woonlasten. Deze zijn essentieel om te beoordelen of het voor u verantwoord is om de gewenste hoeveelheid te lenen. Mocht u hier vragen of twijfels over hebben dan kunt u ons zonder verplichtingen om advies vragen. Lenen.nl is een onafhankelijke informatie bron.

Ook als uw lening bij een van de volgende banken is afgewezen kunt u het nogmaals proberen via Lenen.nl:
ABN AMRO, BNP Paribas, DEFAM, Defam Premium, Directa, Findio, Freo, ING, Interbank, Lender en Spender, Lendico, Moneyou, Nationale Nederlanden, Qander, Rabobank, Ribank, Santander, SNS,

Veelgestelde vragen over geld lenen

Bent u op zoek naar meer informatie over geld lenen? U vind de antwoorden op de veelgestelde vragen over geld lenen op onze FAQ-pagina.

Meest gestelde vragen over Lening Lender en Spender afgewezen?

Lender en Spender persoonlijke lening afgewezen

Is uw persoonlijke lening afgewezen bij Lender en Spender, maar heeft u toch extra bestedingsruimte nodig voor uw volgende aankoop? Via lenen.nl vraagt u eenvoudig een persoonlijke lening aan die bij u past. Met een persoonlijke lening weet u altijd vooraf waar u aan begint. De rente en looptijd voor de lening zijn van te voren bepaald en veranderen de gehele lening niet. De rente en looptijd voor de lening zijn van te voren bepaald en veranderen de gehele lening niet. Met een persoonlijke lening bent u minder flexibel,wenst u meer flexibiliteit dan is wellicht een flex en zeker meer passend bij u.

Lender en Spender flex en zeker afgewezen

Is uw flex en zeker afgewezen bij Lender en Spender? Via ons kunt u eenvoudig een nieuwe aanvraag indienen voor een flex en zeker. Met een flex en zeker bent u vrijer dan bij een persoonlijke lening. Zo hoeft u niet in een keer het gehele bedrag in een keer op te nemen en betaald u alleen rente over het opgenomen bedrag. De rente en periode van een flex en zeker staan niet vast, deze kunnen tijdens de financiering stijgen en dalen. Hoe hoog het krediet is wat u kunt opnemen is afhankelijk van uw financiële situatie.

Lening verhogen Lender en Spender

Heeft uw al een geld lening lopen bij Lender en Spender en wilt u graag bij lenen? Dan kunt u via lenen.nl uw lening oversluiten. Vaak heeft dit meer voordelen dan een tweede lening afsluiten of bij te lenen. Ook wanneer u al meerdere kleine leningen heeft afgesloten kan oversluiten handig zijn. Door uw lening over te sluiten voldoet u uw huidige leningen door middel van een nieuwe lening. Voordelen hier van zijn dat u gaat lenen tegen een lagere rente en mogelijk ook kunt bijlenen.

Belangrijk om te weten

Is uw lening geweigerd bij Lender en Spender wegens één of meer van de volgende redenen dan is lenen ook via lenen.nl helaas niet mogelijk:

  • Negatieve BKR codering
  • Inkomen bestaande uit WW en/of bijstandsuitkering
  • Uw jaarcijfers van uw eigen bedrijf volstaan niet
  • U heeft te maken met incassobureaus, gerechtsdeurwaarders of er wordt beslag gelegd op uw loon
  • U doet overmatig mee aan (online) kansspelen

Telefonische assistentie nodig?

U kunt onze deskundige medewerkers telefonisch bereiken:
maandag tot en met vrijdag: 09:00u - 17:00u
088 828 22 22

Uitmuntende beoordelingen

Al ruim 2.400 tevreden klanten waarderen onze dienstverlening met een 9.3 op Truspilot.