afm geld lenen

Geld lenen voor badkamer

Geld lenen voor een badkamer voor elke gewenste besteding? Via lenen.nl financiert u al vanaf 6,4% rente.

Bereken uit wat u kunt lenen

Selecteer uw gewenste bedrag en reken direct uw rente, maandelijkse lasten en mogelijkheden uit.
€2.500 €150.000


Een geld lening voor een badkamer die bij u past

Verlangt u al een tijdje naar een nieuwe badkamer? Een badkamer verbouwen kan behoorlijk wat geld kosten. Vaak meer dan mensen op hun spaarrekening hebben staan. Via ons realiseert u uw woonwensen met de geschikte lening voor een badkamer

Geld lenen voor een badkamer

Wanneer u op zoek bent naar een financiering voor uw nieuwe badkamer dan kunt u dat doen met twee soorten leningen: een persoonlijke lening of een flex en zeker. De lening die voor u het meest geschikt is, is afhankelijk van uw persoonlijke situatie. Wij zijn een onafhankelijke partij en bemiddelen tussen verschillende kredietverstrekkers.

Persoonlijke lening voor een badkamer

Als u eenmalig een bedrag nodig heeft voor uw nieuwe badkamer dan kunt u ervoor kiezen om een persoonlijke lening af te sluiten. Een persoonlijke lening geeft u meer zekerheid over de te verwachte maandelijkse kosten. Zo is de periode waarin u aflost van te voren bepaald en leent u tegen een vaste rentepercentage. Zo staat u niet voor verrassingen achteraf. Wilt u een persoonlijke lening gebruiken voor het renoveren van een badkamer in uw eigen woning? Dan kunt u de rente ook nog eens aftrekken van de inkomstenbelasting. Het aftrekken van de rente kunt u alleen doen bij een lening waarbij u maandelijks een deel aflost. Dit is dus niet mogelijk bij een flex en zeker.

Flex en Zeker Lening voor uw badkamer

Wanneer u verwacht dat de verbouwing van de badkamer en/of kamers over een langere periode bezig zal zijn dan biedt een flex en zeker een oplossing. Met een flex en zeker ervaart u meer flexibiliteit. Doordat een flex en zeker een vaste looptijd kent biedt het u de mogelijkheid om over een langere periode geld op te nemen. De rente op een flex en zeker wordt berekend over het openstaande bedrag en is vast gedurende de looptijd. Het maandbedrag dat u betaalt voor een flex en zeker bestaat uit rente en aflossing.

Veelgestelde vragen over geld lenen

Bent u op zoek naar meer informatie over geld lenen? U vind de antwoorden op de veelgestelde vragen over geld lenen op onze FAQ-pagina.

Meest gestelde vragen over Geld lenen voor badkamer

Wat kost geld lenen voor een badkamer?

Als u ervoor kiest via ons een lening af te sluiten voor een badkamer dan rekenen wij daar geen extra kosten voor. Wanneer u een lening aanvraagt betaalt u een rentepercentage over het geleende bedrag. Wij ontvangen van de kredietverstrekker een vergoeding in de vorm van een provisie.

Hoe werkt het lenen voor een badkamer

Bij ons kunt u zowel telefonisch als via de website uw aanvraag doen voor een lening. Wanneer u een aanvraag doet voor een lening voor een badkamer, wordt er door de kredietverstrekker rekening gehouden met een aantal persoonlijke factoren. Wij fungeren enkel als bemiddelaar wanneer u besluit om geld te lenen. Uw aanvraag wordt bij verschillende kredietverstrekkers ingediend. Zo bent u ervan verzekerd dat u het beste aanbod ontvangt.

Badkamer financiering aanvragen

Wanneer u een badkamer financiering wilt aanvragen dan kunt u die via ons telefonisch of online aanvragen. U geeft naast uw personalia ook informatie over uw inkomsten en woonlasten. Deze gegevens zijn nodig om te beoordelen of u op een verantwoorde manier een lening kunt afsluiten. Wanneer wij uw aanvraag volledig hebben ontvangen, wordt deze door de afdeling acceptatie beoordeeld. Uw aanvraag wordt vervolgens bij 5 verschillende banken uitgezet. Wanneer wij reactie krijgen van de kredietverstrekkers, dan worden deze bij u voorgelegd. U heeft dan zelf de keuze bij welke kredietverstrekker u een lening aan wilt gaan. Wanneer u uw keuze heeft gemaakt heeft uit de kredietverstrekkers, ondertekent u de offerte en stuurt u de gewenste documenten toe. Als alles op orde is ontvangt u uw geld op uw rekening.

Telefonische assistentie nodig?

U kunt onze deskundige medewerkers telefonisch bereiken:
maandag tot en met vrijdag: 09:00u - 17:00u
088 828 22 22

Uitmuntende beoordelingen

Al ruim 2.400 tevreden klanten waarderen onze dienstverlening met een 9.3 op Truspilot.