afm geld lenen

Geld lenen voor dakkapel

Geld lenen voor een dakkapel voor elke gewenste besteding? Via lenen.nl financiert u al vanaf 6,4% rente.

Bereken uit wat u kunt lenen

Selecteer uw gewenste bedrag en reken direct uw rente, maandelijkse lasten en mogelijkheden uit.
€2.500 €150.000


Geld lenen voor dakkapel

Bent u op zoek naar meer woonruimte en overweegt u een dakkapel te plaatsen? Dit brengt vaak hoge kosten met zich mee. Een lening voor een dakkapel biedt dan een oplossing. Zo kunt u zorgeloos uw woonwensen realiseren.

Geld lenen voor een dakkapel

Wanneer u op zoek bent naar een financiering voor uw nieuwe dakkapel dan kunt u dat doen met twee soorten leningen een persoonlijke lening of een flex en zeker. De lening die voor u het meest geschikt is, is afhankelijk van uw persoonlijke situatie. Wij zijn een onafhankelijke partij en bemiddelen tussen verschillende kredietverstrekkers.

Persoonlijke lening voor een dakkapel

Als u eenmalig een bedrag nodig heeft voor uw nieuwe dakkapel dan kunt u ervoor kiezen om een persoonlijke lening af te sluiten. Een persoonlijke lening geeft u meer zekerheid over de te verwachte maandelijkse kosten. Zo is de periode waarin u aflost van te voren bepaald en leent u tegen een vaste rentepercentage. Zo staat u niet voor verrassingen achteraf.
Wilt u een persoonlijke lening gebruiken voor het aanbouwen van een dakkapel in uw eigen woning? Dan kunt u de rente ook nog eens aftrekken van de inkomstenbelasting. Het aftrekken van de rente kunt u alleen doen bij een lening waarbij u maandelijks een deel aflost. Dit is dus niet mogelijk bij een flex en zeker.

Flex en Zeker Lening voor uw dakkapel

Wanneer u verwacht dat de aanbouw van de dakkapel en/of kamers over een langere periode bezig zal zijn dan biedt een flex en zeker een oplossing. Met een flex en zeker ervaart u meer flexibiliteit. Doordat een flex en zeker een vaste looptijd kent biedt het u de mogelijkheid om over een langere periode geld op te nemen. De rente op een flex en zeker wordt berekend over het openstaande bedrag en is vast gedurende de looptijd. Het maandbedrag dat u betaalt voor een flex en zeker bestaat uit rente en aflossing.

Dakkapel financiering aanvragen

Wanneer u een dakkapel financiering wilt aanvragen dan kunt u die via ons telefonisch of online aanvragen. U geeft naast uw personalia ook informatie over uw inkomsten en woonlasten. Deze gegevens zijn nodig om te beoordelen of u op een verantwoorde manier een lening kunt afsluiten. Wanneer wij uw aanvraag volledig hebben ontvangen, wordt deze door de afdeling acceptatie beoordeeld. Uw aanvraag wordt vervolgens bij vijf verschillende banken uitgezet. Wanneer wij reactie krijgen van de kredietverstrekkers, dan worden deze bij u voorgelegd. U heeft dan zelf de keuze bij welke kredietverstrekker u een lening aan wilt gaan. Wanneer u uw keuze heeft gemaakt uit de kredietverstrekkers, ondertekent u de offerte en stuurt u de gewenste documenten toe. Als alles op orde is ontvangt u uw geld op uw rekening.

Veelgestelde vragen over geld lenen

Bent u op zoek naar meer informatie over geld lenen? U vind de antwoorden op de veelgestelde vragen over geld lenen op onze FAQ-pagina.

Meest gestelde vragen over Geld lenen voor dakkapel

Wat kost geld lenen voor een dakkapel?

Als u ervoor kiest om via ons een lening af te sluiten voor een dakkapel dan rekenen wij daar geen extra kosten voor. Wanneer u een lening aanvraagt betaalt u een rentepercentage over het geleende bedrag. Wij ontvangen van de kredietverstrekker een vergoeding in de vorm van een provisie.

Hoe werkt het lenen voor een dakkapel?

Bij ons kunt u zowel telefonisch als via de website uw aanvraag doen voor een lening. Wanneer u een aanvraag doet voor een lening voor een dakkapel, wordt er door de kredietverstrekker rekening gehouden met een aantal persoonlijke factoren. Wij fungeren enkel als bemiddelaar wanneer u besluit om geld te lenen. Uw aanvraag wordt bij verschillende kredietverstrekkers ingediend. Zo bent u ervan verzekerd dat u het beste aanbod ontvangt.

Telefonische assistentie nodig?

U kunt onze deskundige medewerkers telefonisch bereiken:
maandag tot en met vrijdag: 09:00u - 17:00u
088 828 22 22

Uitmuntende beoordelingen

Al ruim 2.400 tevreden klanten waarderen onze dienstverlening met een 9.3 op Truspilot.