afm geld lenen

Geld lenen voor auto

Rij in de auto van uw dromen zonder financiƫle oponthoud

Bereken uit wat u kunt lenen

Selecteer uw gewenste bedrag en reken direct uw rente, maandelijkse lasten en mogelijkheden uit.
€2.500 €150.000


Een autofinanciering die bij u past

Kijkt u al een tijdje uit naar die nieuwe sportieve auto of die mooie zonnige dagen rond rijden in een cabrio? Wat voor soort auto u ook graag zou willen, via Lenen.nl vind u de beste autofinanciering zodat u de auto van uw dromen of de auto die u echt nodig heeft kunt kopen.


Direct lening berekenen

Een auto lening die bij u past

Bij de aanschaf van een auto gaat het vaak om een eenmalige financiering. Lenen.nl biedt twee soorten leningen, een persoonlijke lening en een doorlopend krediet. Omdat u van plan bent geld te lenen voor een auto, is een persoonlijke lening de meest logische keuze voor u. Wilt u toch liever maandelijks geld kunnen opnemen voor de financiering van een auto? dan biedt een doorlopend krediet de oplossing.

Persoonlijke lening aanvragen

Bij een doorlopende lening neemt u het gewenste bedrag in een keer op. De periode waarover de lening loopt en de rente die u betaald zijn van te voren vastgesteld en zullen niet veranderen. Zo weet u op voorhand duidelijk waar u aan toe bent. Echter is het bij deze vorm van lenen niet mogelijk om op een later moment geld bij te lenen binnen de zelfde lening.

Doorlopend krediet aanvragen

Bij een doorlopend krediet kunt u zelf bepalen hoeveel geld u opneemt binnen uw krediet. Heeft u het bedrag niet in een keer nodig of voorziet u extra kosten in de toekomst dan is een doorlopend krediet wellicht een betere keuze. Het bedrag dat u gedurende de lening heeft afgelost kunt u eventueel nogmaals opnemen. Een doorlopend krediet heeft geen vaste looptijd en ook geen vaste rente. De rente die u betaald, betaald u enkel over het reeds opgenomen bedrag. Geld opnemen binnen uw krediet is in de meeste gevallen niet meer mogelijk bij het bereiken van een 60 jarige leeftijd.

Autofinanciering aanvragen

Wanneer u een autofinanciering wilt aanvragen dan kunt u die via ons telefonisch of online aanvragen. U geeft naast uw personalia ook informatie over uw inkomsten en woonlasten. Deze gegevens zijn nodig om te beoordelen of u op een verantwoorde manier een autofinanciering kunt afsluiten. Wanneer wij uw aanvraag volledig hebben ontvangen, wordt deze door de afdeling acceptatie beoordeeld. Uw aanvraag om geld te lenen voor een auto wordt vervolgens bij 5 verschillende banken uitgezet. Wanneer wij reactie krijgen van de kredietverstrekkers, worden deze bij u voorgelegd. U heeft dan zelf de keuze bij welke kredietverstrekker u een lening aan wilt gaan. Wanneer u uw keuze heeft gemaakt uit de kredietverstrekkers, ondertekent u de offerte en stuurt u de gewenste documenten toe. Als alles op orde is ontvangt u uw geld op uw rekening.


Meest gestelde vragen over Geld lenen voor auto

Wat kost geld lenen voor een auto?

Als u ervoor kiest om via ons een lening af te sluiten voor een auto dan rekenen wij daar geen extra kosten voor. Wanneer u een lening aanvraagt, betaalt u een rentepercentage over het geleende bedrag. Wij ontvangen van de kredietverstrekker een vergoeding in de vorm van een provisie.

Hoe werkt lenen voor een auto?

Bij ons kunt u zowel telefonisch als via de website uw aanvraag doen voor een lening. Wanneer u een aanvraag doet voor een autofinanciering, wordt er door de kredietverstrekker rekening gehouden met een aantal persoonlijke factoren. Wij fungeren enkel als bemiddelaar wanneer u besluit om geld te lenen. Uw aanvraag wordt bij verschillende kredietverstrekkers ingediend: Zo bent u ervan verzekerd dat u het beste aanbod ontvangt.


Telefonische assistentie nodig?

U kunt ons telefonisch bereiken:
ma t/m vrij: 09:00 - 21:00
088 828 22 22

Uitmuntende beoordelingen

Al ruim 2.400 tevreden klanten waarderen onze dienstverlening met een 9.3 op Truspilot

Lenen.nl

Geld lenen met een lage rente.
Handelsnaam van Geldshop.
Deskundige medewerkers