afm geld lenen

Geld lenen voor auto

Rij in de auto van uw dromen zonder financiƫle oponthoud

Bereken uit wat u kunt lenen

Selecteer uw gewenste bedrag en reken direct uw rente, maandelijkse lasten en mogelijkheden uit.
€2.500 €150.000


Een autofinanciering die bij u past

Kijkt u al een tijdje uit naar die nieuwe sportieve auto of tijdens die mooie zonnige dagen rondrijden in een cabrio? Wat voor soort auto u ook graag zou willen, via Lenen.nl vind u de beste autofinanciering. Zo kunt u de auto van uw dromen, of de auto die u echt nodig heeft, kopen.


Direct lening berekenen

Een auto lening die bij u past

Bij de aanschaf van een auto gaat het vaak om een eenmalige financiering. Lenen.nl biedt twee soorten leningen, een persoonlijke lening en een doorlopend krediet. Omdat u van plan bent om geld te lenen voor een auto, is een persoonlijke lening de meest logische keuze voor u. Wilt u toch liever maandelijks geld kunnen opnemen voor de financiering van een auto? Dan biedt een doorlopend krediet de oplossing.

Persoonlijke lening aanvragen

Bij een doorlopende lening neemt u het gewenste bedrag in een keer op. De periode waarover de lening loopt en de rente die u betaald zijn van te voren vastgesteld en zullen niet veranderen. Zo weet u op voorhand duidelijk waar u aan toe bent. Echter is het bij deze vorm van lenen niet mogelijk om op een later moment geld bij te lenen binnen dezelfde lening.

Doorlopend krediet aanvragen

Bij een doorlopend krediet kunt u zelf bepalen hoeveel geld u opneemt binnen uw krediet. Heeft u het bedrag niet in een keer nodig of voorziet u extra kosten in de toekomst? Dan is een doorlopend krediet wellicht een betere keuze. Het bedrag dat u gedurende de lening heeft afgelost, kunt u eventueel nogmaals opnemen. Een doorlopend krediet heeft geen vaste looptijd en ook geen vaste rente. De rente die u betaald, betaald u enkel over het reeds opgenomen bedrag. Geld opnemen binnen uw krediet is in de meeste gevallen niet meer mogelijk bij het bereiken van een 60-jarige leeftijd.

Autofinanciering aanvragen

Wanneer u een autofinanciering wilt aanvragen, dan kunt u die via ons telefonisch of online aanvragen. U geeft naast uw personalia ook informatie over uw inkomsten en woonlasten. Deze gegevens zijn nodig om te beoordelen of u op een verantwoorde manier een autofinanciering kunt afsluiten. Wanneer wij uw aanvraag volledig hebben ontvangen, wordt deze door de afdeling acceptatie beoordeeld. Uw aanvraag om geld te lenen voor een auto wordt vervolgens bij vijf verschillende banken uitgezet. Wanneer wij reactie krijgen van de kredietverstrekkers, worden deze bij u voorgelegd. U heeft dan zelf de keuze bij welke kredietverstrekker u een lening aan wilt gaan. Wanneer u uw keuze heeft gemaakt uit de kredietverstrekkers, ondertekent u de offerte en stuurt u de gewenste documenten toe. Als alles op orde is ontvangt u uw geld op uw rekening.


Meest gestelde vragen over Geld lenen voor auto

Wat kost geld lenen voor een auto?

Als u ervoor kiest om via ons een lening af te sluiten voor een auto, dan rekenen wij daar geen extra kosten voor. Wanneer u een lening aanvraagt, betaalt u een rentepercentage over het geleende bedrag. Wij ontvangen van de kredietverstrekker een vergoeding in de vorm van een provisie.

Hoe werkt lenen voor een auto?

Bij ons kunt u zowel telefonisch als via de website uw aanvraag doen voor een lening. Wanneer u een aanvraag doet voor een autofinanciering, wordt er door de kredietverstrekker rekening gehouden met een aantal persoonlijke factoren. Wij fungeren enkel als bemiddelaar wanneer u besluit om geld te lenen. Uw aanvraag wordt bij verschillende kredietverstrekkers ingediend. Zo bent u ervan verzekerd dat u het beste aanbod ontvangt.

Een persoonlijke lening of een doorlopend krediet voor een auto?

Omdat u op voorhand al weet hoeveel geld u wilt lenen voor de auto, is in deze situatie een persoonlijke lening de meest voordehand liggende oplossing. Ze weet u op voorhand waar u aan toe bent en staat de rente gedurende de looptijd vast.

Hoeveel kan ik maximaal lenen voor een auto?

Hoeveel u maximaal kunt lenen voor uw auto is afhankelijk van uw financiële situatie. Er wordt gekeken naar uw inkomen en vaste lasten. Het is niet verstandig om het maximaal haalbare bedrag te lenen. Zo houdt u in de toekomst geen ruimte meer over voor financiële tegenvallers.
Via Lenen.nl kunt u een offerte aanvragen voor een maximum bedrag van €150.000,-. In onze offerteaanvraag module kunt u een inschatting krijgen van wat uw maandelijkse aflossing zal zijn.

Over welke periode moet ik mijn lening aflossen?

Naast de hoogte van het bedrag dat u maandelijks betaald, moet u ook goed letten op het aflossingstermijn. Bedenk op voorhand hoe lang u in deze auto verwacht te rijden. Wanneer de auto aan vervanging toe is, wilt u niet nog vastzitten aan een restschuld. Bovendien, hoe langer de looptijd, hoe meer u uiteindelijk betaalt aan rente.

Tips voor het Financieren van een auto

Houd rekening met de levensduur van uw auto

Gemiddeld rijden Nederlanders vijf tot zes jaar in dezelfde auto. Daarom is het verstandig om de looptijd van uw lening hier op te baseren. Een looptijd van 60 tot 72 maanden is daarom voor een autofinanciering vaak de beste keuze. Hierdoor voorkomt u dat u nog aan betalingen moet voldoen, wanneer de auto (financieel) is afgeschreven of is verkocht.

Houd rekening met onderhoudskosten

Naast de aanschafwaarde van de auto moet u ook rekening houden met de maandelijkse en jaarlijkse kosten die de auto met zich mee neemt. Denk hierbij aan belasting, onderhoud en benzine verbruik. Een auto heeft gemiddeld zo’n €75,- tot €100,- aan maandelijkse onderhoud (Nibud). Houd hier dus rekening mee bij de aanschaf van een auto.

Pas op voor kopen op afbetaling

Veel autoverkopers bieden u de mogelijkheid om (een deel van) de auto op een later moment te betalen. U koopt de auto dan op afbetaling. Hoewel dit natuurlijk heel aantrekkelijk klinkt, blijft dit alsnog een vorm van geld lenen. Vaak is dit dan ook nog eens een hele dure lening. Soms betaalt u zelfs de wettelijk maximale rente van 14%. Zonde van uw geld. Met een rentetarief vanaf 3,8% is een Doorlopend Krediet of Persoonlijke Lening veel goedkoper.

Een autofinanciering tegen de laagste rente

Zoals u nu heeft gelezen zijn er veel verschillende vormen van lenen bij veel verschillende aanbieders. Aangezien de kosten voor een lening ontstaan uit de rente die u betaald, wilt u natuurlijk een zo laag mogelijke rente op uw lening. Daarom sturen wij u altijd het aanbod van meerdere banken. Zo kunt u de rente en voorwaarden snel en gemakkelijk vergelijken. Vervolgens kiest u de lening die het beste bij u past en wij regelen de rest. Bij ons sluit u al een autolening af vanaf 3,8%.

Geld lenen voor auto 300x124 - Geld lenen voor auto

 

Via Lenen.nl vraagt u vrijblijvend aan offerte aan voor al uw leen doelen, zoals:
Lening voor verbouwing
Lening voor restschuld
Lening voor opleiding
Lening voor motor
Lening voor keuken
Lening voor dakkapel
Lening voor caravan
Lening voor camper
Lening voor boot
Lening voor badkamer
Lening voor auto


Telefonische assistentie nodig?

U kunt ons telefonisch bereiken:
ma t/m vrij: 09:00 - 21:00
088 828 22 22

Uitmuntende beoordelingen

Al ruim 2.400 tevreden klanten waarderen onze dienstverlening met een 9.3 op Truspilot

Lenen.nl

Geld lenen met een lage rente.
Handelsnaam van Geldshop.
Deskundige medewerkers