afm geld lenen

Lening Lendico afgewezen?

Lening aanvragen via lenen.nl voor elke gewenste besteding? Via lenen.nl financiert u al vanaf 6,4% rente.

Bereken uit wat u kunt lenen

Selecteer uw gewenste bedrag en reken direct uw rente, maandelijkse lasten en mogelijkheden uit.
€2.500 €150.000


Geld lenen bij Lendico afgewezen?

Heeft u bij Lendico een lening aangevraagd maar heeft u te horen gekregen dat deze is afgewezen? Dat is niet prettig, zeker als u al veel tijd hier in gestoken heeft. In sommige gevallen is het het waard om het nogmaals te proberen bij een andere kredietgever. Via lenen.nl kunt u eenvoudig bij 5 andere kredietgevers een offerte opvragen. Wij zetten uw verzoek uit bij DEFAM, Nationale Nederlanden, BNP, Qander en InterBank.

Lening aanvragen via lenen.nl

Wanneer uw lening is afgewezen bij Lendico en via ons een nieuwe financiering aanvraagt, vragen wij naast uw persoonlijke gegevens ook informatie over uw financiële situatie. Er valt hier te denken aan uw inkomen en woonlasten. Deze zijn essentieel om te beoordelen of het voor u verstandig is om de gewenste hoeveelheid te lenen. Mocht u hier vragen of twijfels over hebben dan kunt u ons vrijblijvend om advies vragen. Lenen.nl is een onafhankelijke informatie bron.

Ook als uw lening bij een van de volgende banken is afgewezen kunt u het nogmaals proberen via Lenen.nl:
ABN AMRO, BNP Paribas, DEFAM, Defam Premium, Directa, Findio, Freo, ING, Interbank, Lender en Spender, Lendico, Moneyou, Nationale Nederlanden, Qander, Rabobank, Ribank, Santander, SNS,

Veelgestelde vragen over geld lenen

Bent u op zoek naar meer informatie over geld lenen? U vind de antwoorden op de veelgestelde vragen over geld lenen op onze FAQ-pagina.

Meest gestelde vragen over Lening Lendico afgewezen?

Lendico persoonlijke lening afgewezen

Is uw persoonlijke lening afgewezen bij Lendico, maar heeft u toch extra budget nodig voor uw volgende aankoop? Via lenen.nl vraagt u makkelijk een persoonlijke lening aan die bij u past. Met een persoonlijke lening weet u altijd vooraf waar u aan begint. De rente en periode voor de financiering zijn op voorhand bepaald en veranderen de gehele financiering niet. De rente en periode voor de financiering zijn op voorhand bepaald en veranderen de gehele financiering niet. Met een persoonlijke lening bent u minder flexibel,wenst u meer flexibiliteit dan is wellicht een flex en zeker meer geschikt voor u.

Lendico flex en zeker afgewezen

Is uw flex en zeker afgewezen bij Lendico? Via ons kunt u eenvoudig een nieuwe aanvraag indienen voor een flex en zeker. Met een flex en zeker bent u flexibeler dan bij een persoonlijke lening. Zo hoeft u niet in een keer het gehele bedrag in een keer op te nemen en betaald u alleen rente over het opgenomen bedrag. De rente en periode van een flex en zeker staan niet vast, deze kunnen gedurende de financiering stijgen en dalen. Hoe hoog het krediet is wat u kunt opnemen is afhankelijk van uw financiële situatie.

Lening verhogen Lendico

Heeft uw al een geld lening lopen bij Lendico en wilt u graag bij lenen? Dan kunt u via lenen.nl uw lening oversluiten. Vaak heeft dit meer profijt dan een extra lening afsluiten of bij te lenen. Ook wanneer u al meerdere kleine leningen heeft afgesloten kan oversluiten interessant zijn. Door uw lening over te sluiten lost u uw huidige leningen af met een nieuwe lening. Het profijt hier van is dat u gaat lenen tegen een lagere rente en eventueel ook kunt bijlenen.

Belangrijk om te weten

Is uw lening geweigerd bij Lendico ter oorzake van één of meer van de volgende redenen dan is lenen ook via lenen.nl helaas niet mogelijk:

  • Negatieve BKR codering
  • Inkomsten bestaande uit WW en/of bijstandsuitkering
  • Uw jaarcijfers van uw eigen bedrijf voldoen niet
  • U heeft te maken met incassobureaus, gerechtsdeurwaarders of er wordt beslag gelegd op uw inkomen
  • U neemt buitensporig deel aan (online) kansspelen

Telefonische assistentie nodig?

U kunt onze deskundige medewerkers telefonisch bereiken:
maandag tot en met vrijdag: 09:00u - 17:00u
088 828 22 22

Uitmuntende beoordelingen

Al ruim 2.400 tevreden klanten waarderen onze dienstverlening met een 9.3 op Truspilot.