afm geld lenen

Lening ING afgewezen?

Lening aanvragen via lenen.nl voor elke gewenste besteding? Via lenen.nl financiert u al vanaf 6,4% rente.

Bereken uit wat u kunt lenen

Selecteer uw gewenste bedrag en reken direct uw rente, maandelijkse lasten en mogelijkheden uit.
€2.500 €150.000


Geld lenen bij ING afgewezen?

Heeft u via ING een lening aangevraagd maar heeft u te horen gekregen dat deze niet is goedgekeurd? Dat is vervelend, vooral omdat u hier veel tijd aan kwijt bent nu. In sommige gevallen kan het slim zijn om het nogmaals te proberen bij een andere kredietgever. Via lenen.nl kunt u gemakkelijk bij 5 andere leningverstrekkers een offerte opvragen. Wij zetten uw verzoek uit bij DEFAM, Nationale Nederlanden, BNP, Qander en InterBank.

Lening aanvragen via lenen.nl

Wanneer uw lening is afgewezen door ING en via ons een nieuwe lening aanvraagt, vragen wij naast uw personalia ook informatie over uw financiële situatie. Er valt hier te denken aan uw inkomen en woonlasten. Deze zijn essentieel om te beoordelen of het voor u verstandig is om het gewenste bedrag te lenen. Mocht u hier vragen of twijfels over hebben dan kunt u ons zonder verplichtingen om advies vragen. Lenen.nl is een onafhankelijke informatie bron.

Ook als uw lening bij een van de volgende banken is afgewezen kunt u het nogmaals proberen via Lenen.nl:
ABN AMRO, BNP Paribas, DEFAM, Defam Premium, Directa, Findio, Freo, ING, Interbank, Lender en Spender, Lendico, Moneyou, Nationale Nederlanden, Qander, Rabobank, Ribank, Santander, SNS,

Veelgestelde vragen over geld lenen

Bent u op zoek naar meer informatie over geld lenen? U vind de antwoorden op de veelgestelde vragen over geld lenen op onze FAQ-pagina.

Meest gestelde vragen over Lening ING afgewezen?

ING persoonlijke lening afgewezen

Is uw persoonlijke lening afgewezen bij ING, maar heeft u toch extra budget nodig voor uw volgende aankoop? Via lenen.nl vraagt u makkelijk een persoonlijke lening aan die bij u past. Met een persoonlijke lening weet u altijd van te voren waar u aan begint. De rente tarieven en looptijd voor de financiering zijn van te voren bepaald en veranderen de gehele financiering niet. Met een persoonlijke lening bent u minder flexibel, wenst u meer flexibiliteit dan is wellicht een flex en zeker meer passend bij u.

ING flex en zeker afgewezen

Is uw lening flex en zeker afgewezen bij ING? Via ons kunt u eenvoudig een nieuwe aanvraag indienen voor een flex en zeker. Met een flex en zeker bent u vrijer dan bij een persoonlijke lening. Zo hoeft u niet in een keer het gehele bedrag in een keer op te nemen en betaald u alleen rente over het opgenomen bedrag. De rente tarieven en looptijd van een flex en zeker staan niet vast, deze kunnen gedurende de lening stijgen en dalen. Hoe hoog het maximale krediet is wat u kunt opnemen, ligt aan uw financiële situatie.

Lening verhogen ING

Heeft uw al een geld lening lopen bij ING en wilt u graag bij lenen? Dan kunt u via lenen.nl deze oversluiten. Vaak heeft dit meer voordelen dan een tweede lening afsluiten of bij te lenen. Ook wanneer u al meerdere kleine leningen heeft lopen kan oversluiten interessant zijn. Door uw lening over te sluiten voldoet u uw huidige leningen door middel van een nieuwe lening. Het profijt hier van is dat u gaat lenen tegen een lagere rente en mogelijk ook kunt bijlenen.

Belangrijk om te weten

Is uw lening niet goedgekeurd bij ING naar aanleiding van één of meer van de volgende redenen of voorwaarden? Dan is lenen ook via lenen.nl jammer genoeg niet mogelijk:

  • Negatieve BKR codering
  • Inkomsten bestaande uit WW en/of bijstandsuitkering
  • Uw jaarcijfers van uw eigen onderneming volstaan niet
  • U heeft te maken met incassobureaus, gerechtsdeurwaarders of er wordt beslag gelegd op uw salaris
  • U neemt buitensporig deel aan (online) kansspelen

Telefonische assistentie nodig?

U kunt onze deskundige medewerkers telefonisch bereiken:
maandag tot en met vrijdag: 09:00u - 17:00u
088 828 22 22

Uitmuntende beoordelingen

Al ruim 2.400 tevreden klanten waarderen onze dienstverlening met een 9.3 op Truspilot.