afm geld lenen

Geld lenen voor keuken

Geld lenen voor een keuken voor elke gewenste besteding? Via lenen.nl financiert u al vanaf 6,4% rente.

Bereken uit wat u kunt lenen

Selecteer uw gewenste bedrag en reken direct uw rente, maandelijkse lasten en mogelijkheden uit.
€2.500 €150.000


Geld lenen voor keuken

Kijkt u al een tijdje uit naar een nieuwe keuken? Een plek waar vrienden en familie bij elkaar komen om te genieten van het eten en elkaars gezelschap. Een keuken verbouwen kan behoorlijk wat kosten, vaak meer dan mensen op hun spaarrekening hebben staan. Via ons realiseert u uw woonwensen met de geschikte lening voor een keuken.

Geld lenen voor een keuken

Wanneer u op zoek bent naar een financiering voor uw nieuwe keuken dan kunt u dat doen met twee soorten leningen. Een persoonlijke lening of een flex en zeker. De lening die voor u het meest geschikt is is afhankelijk van uw persoonlijke situatie. Wij zijn een onafhankelijke partij en bemiddelen tussen verschillende kredietverstrekkers.

Persoonlijke lening voor een keuken

Als u eenmalig een bedrag nodig heeft voor uw nieuwe keuken dan kunt u ervoor kiezen om een persoonlijke lening af te sluiten. Een persoonlijke lening geeft u meer zekerheid over de te verwachte maandelijkse kosten. Zo is de periode waarin u aflost van te voren bepaald en leent u tegen een vast rentepercentage. Zo staat u niet voor verrassingen achteraf. Wilt u een persoonlijke lening gebruiken voor het renoveren van een keuken in uw eigen woning? Dan kunt u de rente ook nog eens aftrekken van de inkomstenbelasting. Het aftrekken van de rente kunt u alleen doen bij een lening waarbij u maandelijks een deel aflost. Dit is dus niet mogelijk bij een flex en zeker.

Flex en Zeker Lening voor uw keuken

Wanneer u verwacht dat de verbouwing van de keuken en/of meerdere kamers over een langere periode bezig zal zijn dan biedt een flex en zeker een oplossing. Met een flex en zeker ervaart u meer flexibiliteit. Doordat een flex en zeker een vaste looptijd kent biedt het u de mogelijkheid om over een langere periode geld op te nemen.
De rente op een flex en zeker wordt berekend over het openstaande bedrag en is vast gedurende de looptijd. Het maandbedrag dat u betaalt voor een flex en zeker bestaat uit rente en aflossing.

Veelgestelde vragen over geld lenen

Bent u op zoek naar meer informatie over geld lenen? U vind de antwoorden op de veelgestelde vragen over geld lenen op onze FAQ-pagina.

Meest gestelde vragen over Geld lenen voor keuken

Wat kost geld lenen voor een keuken?

Als u ervoor kiest via ons een lening af te sluiten voor een keuken, dan rekenen wij daar geen extra kosten voor in rekening. Wanneer u een lening aanvraagt, betaalt u een rentepercentage over het geleende bedrag. Wij ontvangen van de kredietverstrekker een vergoeding in de vorm van een provisie.

Hoe werkt het lenen voor een keuken?

Bij ons kunt u zowel telefonisch als via de website uw aanvraag doen voor een lening. Wanneer u een aanvraag doet voor een lening voor een keuken, wordt er door de kredietverstrekker rekening gehouden met een aantal persoonlijke factoren. Wij fungeren enkel als bemiddelaar wanneer u besluit om geld te lenen. Uw aanvraag wordt bij verschillende kredietverstrekkers ingediend. Zo bent u ervan verzekerd dat u het beste aanbod ontvangt.

Keuken financiering aanvragen

Wanneer u een keuken financiering wilt aanvragen dan kunt u die via ons telefonisch of online aanvragen. U geeft naast uw personalia ook informatie over uw inkomsten en woonlasten. Deze gegevens zijn nodig om te beoordelen of u op een verantwoorde manier een lening kunt afsluiten. Wanneer wij uw aanvraag volledig hebben ontvangen, wordt deze door de afdeling acceptatie beoordeeld. Uw aanvraag wordt vervolgens bij vijf verschillende banken uitgezet. Wanneer wij reactie krijgen van de kredietverstrekkers, dan worden deze bij u voorgelegd. U heeft dan zelf de keuze bij welke kredietverstrekker u een lening aan wilt gaan. Wanneer u uw keuze heeft gemaakt uit de kredietverstrekkers, ondertekent u de offerte en stuurt u de gewenste documenten toe. Als alles op orde is ontvangt u uw geld op uw rekening.

Telefonische assistentie nodig?

U kunt onze deskundige medewerkers telefonisch bereiken:
maandag tot en met vrijdag: 09:00u - 17:00u
088 828 22 22

Uitmuntende beoordelingen

Al ruim 2.400 tevreden klanten waarderen onze dienstverlening met een 9.3 op Truspilot.