afm geld lenen

Flex en Zeker lening aanvragen

Wat is Flex & Zeker lening? voor elke gewenste besteding? Via lenen.nl financiert u al vanaf 6,4% rente.

Bereken uit wat u kunt lenen

Selecteer uw gewenste bedrag en reken direct uw rente, maandelijkse lasten en mogelijkheden uit.
€2.500 €150.000


Een Flex & Zeker lening geeft u vrijheid en flexibiliteit

Als u op zoek bent naar een lening met veel flexibiliteit, is de Flex en Zeker lening wellicht iets voor u. Tijdens de eerste 24 maanden van de looptijd kut u tot aan de kredietlimiet geld opnemen, daarna niet meer. Elke maand betaalt u een vast bedrag bestaande uit rente en aflossing. Bovendien staat de rente gedurende de hele looptijd vast, wat voor meer zekerheid kan zorgen.

Kenmerken van een Flex & Zeker lening

  • U kunt uw krediet aanvragen tot €150.000,-
  • De rente staat vast
  • Een maximale looptijd van 120 maanden.
  • U kunt geld opnemen wanneer het u uitkomt
  • De maandelijkse aflossing is afhankelijk van het bedrag dat open staat
  • Sneller aflossen is altijd kosteloos via lenen.nl

Wat is Flex & Zeker lening?

Indien u geconfronteerd wordt met grote uitgaven, zoals bijvoorbeeld een verbouwing, kan het voorkomen dat u behoefte heeft aan extra financiële middelen. Wellicht bent u nog niet in staat om te bepalen hoeveel geld u exact wilt lenen en wenst u bovendien extra reserves te hebben voor onvoorziene kosten, zoals bijvoorbeeld de aanschaf van een nieuwe wasmachine of een dure reparatie aan uw auto.

Veelgestelde vragen over geld lenen

Bent u op zoek naar meer informatie over geld lenen? U vind de antwoorden op de veelgestelde vragen over geld lenen op onze FAQ-pagina.

Meest gestelde vragen over Flex en Zeker lening aanvragen

Wat is een Flex en Zeker lening?

De Flex en Zeker lening betreft een vorm van consumptief krediet, waarbij gedurende de eerste vierentwintig maanden van de looptijd bedragen kunnen worden opgenomen tot aan de vooraf bepaalde kredietlimiet. De rente wordt hierbij berekend over het openstaande saldo en het maandbedrag bestaat uit zowel rente als aflossing. Het maximale leenbedrag is afhankelijk van diverse persoonlijke omstandigheden, waaronder uw inkomen en vaste lasten.

 

De rente op een Flex en Zeker lening

De hoogte van de rente op een Flex en Zeker lening is afhankelijk van het risicoprofiel van de aanvrager. Het rentetarief omvat een risico-opslag die afneemt naarmate het risico kleiner wordt. Zo zal een gehuwd stel met beide een vast dienstverband en een eigen woning bijvoorbeeld kunnen profiteren van gunstigere rentetarieven dan een alleenstaande twintiger die als uitzendkracht werkzaam is en nog bij zijn ouders woont. Deze methode voor het bepalen van de rente staat bekend als Risk Based Pricing.

 

Aflossing Flex en Zeker lening

Bij de Flex en Zeker lening wordt maandelijks een vast bedrag afgelost, bestaande uit zowel rente als aflossing van het krediet zoals eerder vermeld. Een voordeel van deze leenvorm is dat de rente uitsluitend wordt berekend over het werkelijk opgenomen bedrag, waardoor je niet onnodig betaalt voor niet-opgenomen kredietruimte.

 

Kan ik met een Flex & Zeker Lening versneld aflossen?

Ja. Dit is kosteloos.

Flex en Zeker lening beëindigen

Bij een persoonlijke lening wordt de einddatum van de lening vooraf vastgelegd in een overeenkomst. In het geval van een Flex en Zeker lening is de einddatum daarentegen flexibel, maar met een maximale looptijd van 120 maanden. De effectieve looptijd wordt bepaald door de opnames die jij doet gedurende de eerste 24 maanden van de lening.

 

Flex en Zeker lening aanvragen

Bij het aanvragen van een Flex en Zeker lening houdt de kredietverstrekker rekening met diverse factoren. Als bemiddelaar in geldleningen stellen wij het belang van onze klanten voorop en handelen niet in het voordeel van kredietverstrekkers. Bij Geldshop bieden wij de mogelijkheid tot geld lenen via zorgvuldig geselecteerde kredietverstrekkers, waaronder BNP Personal Finance, DEFAM, Lender& Spender en Qander Consumer Finance. Door te kiezen voor Geldshop als uw financiële partner, kunt u erop vertrouwen dat u een weloverwogen keuze maakt.

Telefonische assistentie nodig?

U kunt onze deskundige medewerkers telefonisch bereiken:
maandag tot en met vrijdag: 09:00u - 17:00u
088 828 22 22

Uitmuntende beoordelingen

Al ruim 2.400 tevreden klanten waarderen onze dienstverlening met een 9.3 op Truspilot.