afm geld lenen

Geld lenen voor opleiding

Wat wordt uw volgende uitdaging?

Bereken uit wat u kunt lenen

Selecteer uw gewenste bedrag en reken direct uw rente, maandelijkse lasten en mogelijkheden uit.
€2.500 €150.000


Geld lenen voor opleiding

Wilt u uw kennis naar een hoger niveau brengen door middel van een opleiding, of juist verdiepen in een heel nieuw onderwerp? Een nieuwe studie brengt helaas ook kosten met zich mee. Heeft u op dit moment nog niet het spaargeld voor een opleiding, maar kunt u niet wachten met het beginnen van deze opleiding? Dan kan geld lenen een oplossing zijn.


Direct lening berekenen

Geld lenen voor een opleiding

Een opleiding is een investering in uzelf, u verbreedt uw kennis en positioneert u zelf beter in de arbeidsmarkt. Een opleiding komt helaas in de meeste gevallen wel met hoge kosten. Daarom is het begrijpelijk dat u kiest om een lening aan te gaan voor een opleiding. Via ons kunt u twee soorten leningen afsluiten: een persoonlijke lening of een doorlopend krediet. De lening die het best bij u past is afhankelijk van uw persoonlijke situatie.

Persoonlijke lening voor een opleiding

Als u eenmalig een bedrag nodig heeft voor uw opleiding dan is een persoonlijke lening de meest geschikte keuze voor u. Bij een persoonlijke lening weet u van te voren precies waar u aan toe bent en komt u dus niet voor verrassingen te staan. Voordat u de lening aangaat wordt de periode en de rente vastgesteld en deze veranderen niet. Echter geeft dit u weinig flexibiliteit in de lening

Doorlopend krediet voor uw opleiding

Wanneer u meerdere uitgaven moet doen voor uw opleiding dan biedt een doorlopend krediet de oplossing voor u. Bij een doorlopend krediet is het mogelijk om tussendoor extra geld op te nemen. De doorlooptijd van de lening en het rentepercentage staan van tevoren niet vast. Hierdoor heeft u meer flexibiliteit en kunt u op elk gewenst moment extra geld bijlenen voor onvoorziene kosten. De rente die u betaalt, betaalt u alleen over het bedrag dat u opgenomen heeft


Meest gestelde vragen over Geld lenen voor opleiding

Wat kost geld lenen voor een opleiding?

Als u ervoor kiest via ons een lening af te sluiten voor een opleiding dan rekenen wij daar geen extra kosten voor. Wanneer u een lening aanvraagt betaald u een rentepercentage over het geleende bedrag. Wij ontvangen van de kredietverstrekker een vergoeding in de vorm van een provisie.

Hoe werkt het lenen voor een opleiding?

Bij ons kunt u zowel telefonisch als via de website uw aanvraag doen voor een lening. Wanneer u een aanvraag doet voor een lening voor een opleiding, wordt er door de kredietverstrekker rekening gehouden met een aantal persoonlijke factoren. Wij fungeren enkel als bemiddelaar wanneer u besluit om geld te lenen. Uw aanvraag wordt bij verschillende kredietverstrekkers ingediend. Zo bent u ervan verzekerd dat u het beste aanbod ontvangt.

Financiering voor een opleiding aanvragen

Wanneer u een Studiefinanciering wilt aanvragen dan kunt u die via ons telefonisch of online aanvragen. U geeft naast uw personalia ook informatie over uw inkomsten en woonlasten. Deze gegevens zijn nodig om te beoordelen of u op een verantwoorde manier een lening kunt afsluiten. Wanneer wij uw aanvraag volledig hebben ontvangen, wordt deze door de afdeling acceptatie beoordeeld. Uw aanvraag wordt vervolgens bij 5 verschillende banken uitgezet. Wanneer wij reactie krijgen van de kredietverstrekkers, dan worden deze bij u voorgelegd. U heeft dan zelf de keuze bij welke kredietverstrekker u een lening aan wilt gaan. Wanneer u uw keuze heeft gemaakt uit de kredietverstrekkers, ondertekent u de offerte en stuurt u de gewenste documenten toe. Als alles op orde is ontvangt u uw geld op uw rekening.


Veelgestelde vragen over Geld lenen

Een persoonlijke lening is ideaal als u in één keer een grote aankoop gaat doen. Zat u te denken aan een nieuwe auto, een verbouwing, of wilt u investeren in uzelf en een nieuwe opleiding volgen? Dan is een persoonlijke lening de meest geschikte keuze. Van te voren wordt er een vaste rente afgesproken met een vast maandbedrag en vaste looptijd. Zo voorkomt u dat u voor onverwachte veranderingen komt te staan.
Heeft u diverse leningen lopen of juist één lening met een hoge rente? Dan is het oversluiten van een lening een goede optie voor u. Door meerdere leningen over te sluiten naar één lening zorgt u ervoor dat u weer overzicht in uw financiën krijgt en waarschijnlijk minder rente betaald. Vraag vrijblijvend een offerte aan en kom erachter of u kunt besparen op uw maandlasten door over te sluiten.
Bent u er nog niet helemaal zeker van hoeveel u maximaal wilt lenen, dan kunt u vrijblijvend advies vragen bij lenen.nl. Wij kijken naar uw situatie en geven een passend en onafhankelijk advies. Wij raden altijd aan om niet meer te lenen dan u nodig heeft.
Heeft u diverse leningen lopen of juist één lening met een hoge rente? Dan is het oversluiten van een lening een goede optie voor u. Door meerdere leningen over te sluiten naar één lening zorgt u ervoor dat u weer overzicht in uw financiën krijgt en waarschijnlijk minder rente betaald. Vraag vrijblijvend een offerte aan en kom erachter of u kunt besparen op uw maandlasten door over te sluiten.
Bent u van plan om binnenkort te verbouwen? Voor dit leendoel kunt u een keuze maken uit een doorlopend krediet of een persoonlijke lening. U kunt zelf kiezen wat het beste bij u past. Een lening aanvragen doet u online, op het moment dat het u goed uitkomt.
Denk goed na over de betaal termijnen. Hoeveel kunt u maandelijks aflossen en hoe lang wilt u doen over het aflossen. Een te hoge aflos premie kan er voor zorgen dat u maandelijks niet meer uitkomt met uw financiën of u houdt geen ruimte meer over voor leuke dingen. Een te lage premie kan resulteren in een langere aflos termijn. Hierdoor kan het zijn dat u na een lange periode nog steeds bezig bent met aflossen.
Vaak is het verleidelijk om meer te lenen dan u nodig heeft, zo kunt u dit jaar toch nog even extra op vakantie, of zo zijn de "onvoorziene" kosten ook gedekt. Kijk goed naar het bedrag wat u wilt lenen en welke leen vorm hier het best bij past. Zo zorgt u er voor dat uw maandelijkse kosten niet hoger uitvallen dan nodig is. Mocht u later toch meer geld nodig hebben dan kunt u uw lening oversluiten.

Telefonische assistentie nodig?

U kunt ons telefonisch bereiken:
ma t/m vrij: 09:00 - 21:00
088 828 22 22

Uitmuntende beoordelingen

Al ruim 2.400 tevreden klanten waarderen onze dienstverlening met een 9.3 op Truspilot

Lenen.nl

Geld lenen met een lage rente.
Handelsnaam van Geldshop.
Deskundige medewerkers