afm geld lenen

Geld lenen voor opleiding

Geld lenen voor een opleiding voor elke gewenste besteding? Via lenen.nl financiert u al vanaf 6,4% rente.

Bereken uit wat u kunt lenen

Selecteer uw gewenste bedrag en reken direct uw rente, maandelijkse lasten en mogelijkheden uit.
€2.500 €150.000


Geld lenen voor opleiding

Wilt u uw kennis naar een hoger niveau brengen door middel van een opleiding of juist verdiepen in een heel nieuw onderwerp? Een nieuwe studie brengt helaas ook kosten met zich mee. Heeft u op dit moment nog niet het spaargeld voor een opleiding, maar kunt u niet wachten met het beginnen van deze opleiding? Dan kan geld lenen een oplossing zijn.

Geld lenen voor een opleiding

Een opleiding is een investering in uzelf, u verbreedt uw kennis en positioneert u zelf beter in de arbeidsmarkt. Een opleiding komt helaas in de meeste gevallen wel met hoge kosten. Daarom is het begrijpelijk dat u kiest om een lening aan te gaan voor een opleiding. Via ons kunt u twee soorten leningen afsluiten: een persoonlijke lening of een flex en zeker. De lening die het best bij u past is afhankelijk van uw persoonlijke situatie.

Persoonlijke lening voor een opleiding

Als u eenmalig een bedrag nodig heeft voor uw opleiding dan is een persoonlijke lening de meest geschikte keuze voor u. Bij een persoonlijke lening weet u van te voren precies waar u aan toe bent en komt u dus niet voor verrassingen te staan. Voordat u de lening aangaat wordt de periode en de rente vastgesteld en deze veranderen niet. Echter geeft dit u weinig flexibiliteit in de lening

Flex en Zeker Lening voor uw opleiding

Wanneer u meerdere uitgaven moet doen voor uw opleiding dan biedt een flex en zeker de oplossing voor u. Bij een flex en zeker is het mogelijk om tussendoor extra geld op te nemen. De doorlooptijd van de lening en het rentepercentage staan van tevoren niet vast. Hierdoor heeft u meer flexibiliteit en kunt u op elk gewenst moment extra geld bijlenen voor onvoorziene kosten. De rente die u betaalt, betaalt u alleen over het bedrag dat u opgenomen heeft

Veelgestelde vragen over geld lenen

Bent u op zoek naar meer informatie over geld lenen? U vind de antwoorden op de veelgestelde vragen over geld lenen op onze FAQ-pagina.

Meest gestelde vragen over Geld lenen voor opleiding

Wat kost geld lenen voor een opleiding?

Als u ervoor kiest via ons een lening af te sluiten voor een opleiding dan rekenen wij daar geen extra kosten voor. Wanneer u een lening aanvraagt betaald u een rentepercentage over het geleende bedrag. Wij ontvangen van de kredietverstrekker een vergoeding in de vorm van een provisie.

Hoe werkt het lenen voor een opleiding?

Bij ons kunt u zowel telefonisch als via de website uw aanvraag doen voor een lening. Wanneer u een aanvraag doet voor een lening voor een opleiding, wordt er door de kredietverstrekker rekening gehouden met een aantal persoonlijke factoren. Wij fungeren enkel als bemiddelaar wanneer u besluit om geld te lenen. Uw aanvraag wordt bij verschillende kredietverstrekkers ingediend. Zo bent u ervan verzekerd dat u het beste aanbod ontvangt.

Financiering voor een opleiding aanvragen

Wanneer u een studiefinanciering wilt aanvragen, dan kunt u die via ons telefonisch of online aanvragen. U geeft naast uw personalia ook informatie over uw inkomsten en woonlasten. Deze gegevens zijn nodig om te beoordelen of u op een verantwoorde manier een lening kunt afsluiten. Wanneer wij uw aanvraag volledig hebben ontvangen, wordt deze door de afdeling acceptatie beoordeeld. Uw aanvraag wordt vervolgens bij vijf verschillende banken uitgezet. Wanneer wij reactie krijgen van de kredietverstrekkers, dan worden deze bij u voorgelegd. U heeft dan zelf de keuze bij welke kredietverstrekker u een lening aan wilt gaan. Wanneer u uw keuze heeft gemaakt uit de kredietverstrekkers, ondertekent u de offerte en stuurt u de gewenste documenten toe. Als alles op orde is ontvangt u uw geld op uw rekening.

Telefonische assistentie nodig?

U kunt onze deskundige medewerkers telefonisch bereiken:
maandag tot en met vrijdag: 09:00u - 17:00u
088 828 22 22

Uitmuntende beoordelingen

Al ruim 2.400 tevreden klanten waarderen onze dienstverlening met een 9.3 op Truspilot.