afm geld lenen

Geld lenen voor caravan

Wat wordt uw eerste bestemming?

Bereken uit wat u kunt lenen

Selecteer uw gewenste bedrag en reken direct uw rente, maandelijkse lasten en mogelijkheden uit.
€2.500 €150.000


Geld lenen voor caravan

Wilt u graag op vakantie met een nieuwe caravan? Hoe groot de caravan ook moet zijn: met een caravan lening koopt u de caravan van uw dromen voor de mooie vakanties waar u van droomt.

Een caravan lening die bij u past

Bij de aanschaf van een caravan gaat het vaak om een eenmalige financiering. Lenen.nl bied twee soorten leningen: een persoonlijke lening en een doorlopend krediet. Omdat u van plan bent geld te lenen voor een caravan, is een persoonlijke lening de meest logische keuze voor u. Wilt u toch liever maandelijks geld kunnen opnemen voor de financiering van een caravan? Dan biedt een doorlopend krediet de oplossing.

Caravan financiering aanvragen

Wanneer u een caravan financiering wilt aanvragen dan kunt u die via ons telefonisch of online aanvragen. U geeft naast uw personalia ook informatie over uw inkomsten en woonlasten. Deze gegevens zijn nodig om te beoordelen of u op een verantwoorde manier een lening kunt afsluiten. Wanneer wij uw aanvraag volledig hebben ontvangen, wordt deze door de afdeling acceptatie beoordeeld. Uw aanvraag wordt vervolgens bij 5 verschillende banken uitgezet. Wanneer wij reactie krijgen van de kredietverstrekkers, dan worden deze bij u voorgelegd. U heeft dan zelf de keuze bij welke kredietverstrekker u een lening aan wilt gaan. Wanneer u uw keuze heeft gemaakt uit de kredietverstrekkers, ondertekent u de offerte en stuurt u de gewenste documenten toe. Als alles op orde is ontvangt u uw geld op uw rekening.

Meest gestelde vragen over Geld lenen voor caravan

Wat kost geld lenen voor een caravan?

Als u ervoor kiest via ons een lening af te sluiten voor een caravan dan rekenen wij daar geen extra kosten voor. Wanneer u een lening aanvraagt betaalt u een rentepercentage over het geleende bedrag. Wij ontvangen van de kredietverstrekker een vergoeding in de vorm van een provisie.

Hoe werkt het lenen voor een caravan?

Bij ons kunt u zowel telefonisch als via de website uw aanvraag doen voor een lening. Wanneer u een aanvraag doet voor een lening voor een caravan, wordt er door de kredietverstrekker rekening gehouden met een aantal persoonlijke factoren. Wij fungeren enkel als bemiddelaar wanneer u besluit om geld te lenen. Uw aanvraag wordt bij verschillende kredietverstrekkers ingediend. Zo bent u ervan verzekerd dat u het beste aanbod ontvangt.

Telefonische assistentie nodig?

U kunt ons telefonisch bereiken:
ma t/m vrij: 09:00 - 21:00
088 828 22 22

Uitmuntende beoordelingen

Al ruim 2.400 tevreden klanten waarderen onze dienstverlening met een 9.3 op Truspilot

Lenen.nl

Lenen met een lage rente.
Handelsnaam van Geldshop.
Deskundige medewerkers