afm geld lenen

Geld lenen voor huwelijk

Een lening voor uw huwelijk die bij u past voor elke gewenste besteding? Via lenen.nl financiert u al vanaf 6,4% rente.

Bereken uit wat u kunt lenen

Selecteer uw gewenste bedrag en reken direct uw rente, maandelijkse lasten en mogelijkheden uit.
€2.500 €150.000


Geld lenen voor huwelijk

Uw huwelijk is misschien wel de mooiste dag uit uw leven. Daarom wilt u graag alles uit deze dag kunnen halen en niet op de hoeven kosten letten. Via Lenen.nl kunt u een lening afsluiten voor uw droomhuwelijk. Zorg ervoor dat uw huwelijk een dag is die u nooit meer zult vergeten.

Een lening voor uw huwelijk die bij u past

Een huwelijk is iets dat u meestal maar één keer organiseerd in uw leven. Daarom wilt u graag dat de dag vlekkeloos verloopt. Hier gaat veel geregel aan vooraf. Naast het vele regelen kan een huwelijk flink in de kosten oplopen. Hierbij kunt u denken aan het kopen van een trouwjurk, het huren van een trouwlocatie, het buffet etc.

Gemiddelde kosten huwelijk

Gemiddeld kost een huwelijk tussen de €10.000,- en de €20.000,-. U kunt natuurlijk zelf uw huwelijk zo prijzig maken als u zelf wilt. Het is vervelend wanneer de kosten van uw huwelijk niet helemaal passen binnen het bedrag dat u gespaard heeft voor uw huwelijk. Gelukkig kunt u via Lenen.nl een lening afsluiten voor uw droombruiloft.

Hoeveel u maximaal kunt lenen voor uw huwelijk hangt af van een aantal gegevens. We raden het u dan ook aan om alleen het nodige bedrag te lenen en niet het maximale bedrag. Hoe hoger het leenbedrag, hoe hoger de kosten per maand. Het zou zonde zijn als u een grote financiële nasleep hebt van misschien wel de mooiste dag uit uw leven.

Flex en Zeker Lening als financiering voor uw huwelijk

U kunt het beste een flex en zeker afsluiten wanneer u vooraf nog niet weet hoeveel u precies wilt lenen. Binnen een flex en zeker is het mogelijk om extra geldbedragen op te nemen. Daarnaast heeft een flex en zeker een vaste looptijd en een vaste rente.

Persoonlijke lening als financiering voor uw huwelijk

Weet u van te voren precies hoeveel geld u wilt lenen? Dan kunt u het beste kiezen voor een persoonlijke lening. U ontvangt eenmalig het geldbedrag op uw rekening en betaald vervolgens hierover rente en aflossing.

Veelgestelde vragen over geld lenen

Bent u op zoek naar meer informatie over geld lenen? U vind de antwoorden op de veelgestelde vragen over geld lenen op onze FAQ-pagina.

Meest gestelde vragen over Geld lenen voor huwelijk

Hoe sluit u een lening af voor uw huwelijk?

Via Lenen.nl is het mogelijk om de lening voor uw huwelijk online of telefonisch af te sluiten. We hebben een aantal persoonlijke gegevens nodig, maar ook gegevens over uw woonlasten en inkomsten. Op basis van deze gegevens kunnen wij bepalen of een lening afsluiten verantwoord is voor u. Nadat wij uw aanvraag hebben ontvangen en deze compleet is, sturen wij deze door naar onze kredietverstrekkers. Op het moment dat er één kredietverstrekker is die een aanbod doet, sturen wij dit aanbod direct naar u door. Vervolgens kunt u zelf de keuze maken tussen de verschillende aangeboden leningen.

Hoeveel kost geld lenen voor een huwelijk?

U kunt uw huwelijk zo prijzig maken als dat u zelf wilt. U betaald via Lenen.nl verder geen aanvullende kosten voor de bemiddeling. U betaald dus alleen elke maand een bedrag aan rente en aflossing.

Telefonische assistentie nodig?

U kunt onze deskundige medewerkers telefonisch bereiken:
maandag tot en met vrijdag: 09:00u - 17:00u
088 828 22 22

Uitmuntende beoordelingen

Al ruim 2.400 tevreden klanten waarderen onze dienstverlening met een 9.3 op Truspilot.