afm geld lenen

Lening Directa afgewezen?

Lening aanvragen via lenen.nl voor elke gewenste besteding? Via lenen.nl financiert u al vanaf 6,4% rente.

Bereken uit wat u kunt lenen

Selecteer uw gewenste bedrag en reken direct uw rente, maandelijkse lasten en mogelijkheden uit.
€2.500 €150.000


Geld lenen bij Directa afgewezen?

Heeft u bij Directa een lening aangevraagd maar heeft u te horen gekregen dat deze is afgewezen? Dat is niet prettig, zeker als u al veel tijd hier in gestoken heeft. In sommige gevallen is het het waard om het nogmaals te proberen bij een andere kredietgever. Via lenen.nl kunt u gemakkelijk bij 5 andere kredietgevers een offerte opvragen. Wij zetten uw aanvraag uit bij InterBank, Qander, BNP, Nationale Nederlanden en DEFAM.

Lening aanvragen via lenen.nl

Wanneer uw financiering is afgewezen bij Directa en via ons een nieuwe lening aanvraagt, vragen wij naast uw personalia ook informatie over uw financiële situatie. Hierbij is te denken aan uw inkomen en woonlasten. Deze zijn essentieel om te beoordelen of het voor u verstandig is om het gewenste bedrag te lenen. Mocht u hier vragen of twijfels over hebben dan kunt u ons vrijblijvend om advies vragen. Lenen.nl is een onafhankelijke informatie bron.

Ook als uw lening bij een van de volgende banken is afgewezen kunt u het nogmaals proberen via Lenen.nl:
ABN AMRO, BNP Paribas, DEFAM, Defam Premium, Directa, Findio, Freo, ING, Interbank, Lender en Spender, Lendico, Moneyou, Nationale Nederlanden, Qander, Rabobank, Ribank, Santander, SNS,

Veelgestelde vragen over geld lenen

Bent u op zoek naar meer informatie over geld lenen? U vind de antwoorden op de veelgestelde vragen over geld lenen op onze FAQ-pagina.

Meest gestelde vragen over Lening Directa afgewezen?

Directa persoonlijke lening afgewezen

Is uw persoonlijke lening afgewezen bij Directa, maar heeft u toch meer aanvullend bestedingsruimte nodig voor uw volgende aankoop? Via lenen.nl vraagt u makkelijk een persoonlijke lening aan die bij u past. Met een persoonlijke lening weet u altijd van te voren waar u aan begint. De rente en periode voor de lening zijn van te voren bepaald en veranderen de gehele lening niet. De rente en periode voor de lening zijn van te voren bepaald en veranderen de gehele lening niet. Met een persoonlijke lening bent u minder flexibel,wenst u meer flexibiliteit dan is wellicht een flex en zeker meer geschikt voor u.

Directa flex en zeker afgewezen

Is uw flex en zeker afgewezen bij Directa? Via ons kunt u makkelijk een nieuwe aanvraag indienen voor een flex en zeker. Met een flex en zeker bent u flexibeler dan bij een persoonlijke lening. Zo hoeft u niet in een keer het volledige bedrag in een keer op te nemen en betaald u alleen rente over het opgenomen bedrag. De rente en periode van een flex en zeker staan niet vast, deze kunnen gedurende de lening stijgen en dalen. Hoe hoog het krediet is wat u kunt opnemen, ligt aan uw financiële situatie.

Lening verhogen Directa

Heeft uw al een geld lening lopen bij Directa en wilt u graag bij lenen? Dan kunt u via lenen.nl uw lening oversluiten. Vaak heeft dit meer voordelen dan een extra lening afsluiten of bij te lenen. Ook wanneer u al meerdere kleine leningen heeft lopen kan oversluiten handig zijn. Door uw lening over te sluiten voldoet u uw huidige leningen door middel van een nieuwe lening. Voordelen hier van zijn dat u gaat lenen tegen een lagere rente en eventueel ook kunt bijlenen.

Belangrijk om te weten

Is uw lening afgewezen bij Directa wegens één of meer van de volgende redenen dan is lenen ook via lenen.nl helaas niet mogelijk:

  • Negatieve BKR codering
  • Inkomsten bestaande uit WW en/of bijstandsuitkering
  • Uw jaarcijfers van uw eigen onderneming voldoen niet
  • U heeft te maken met incassobureaus, gerechtsdeurwaarders of er wordt beslag gelegd op uw loon
  • U neemt overmatig deel aan (online) kansspelen

Telefonische assistentie nodig?

U kunt onze deskundige medewerkers telefonisch bereiken:
maandag tot en met vrijdag: 09:00u - 17:00u
088 828 22 22

Uitmuntende beoordelingen

Al ruim 2.400 tevreden klanten waarderen onze dienstverlening met een 9.3 op Truspilot.