afm geld lenen

Geld lenen voor verbouwing

Creƫer de woonruimte die u verlangt

Bereken uit wat u kunt lenen

Selecteer uw gewenste bedrag en reken direct uw rente, maandelijkse lasten en mogelijkheden uit.
€2.500 €150.000


Geld lenen voor verbouwing

Bent u van plan om binnenkort te verbouwen? Dat gaat vaak gepaard met behoorlijke uitgaven waarvan u misschien niet over het gehele bedrag beschikt. Door dit bedrag te lenen kunt u toch beginnen met uw verbouwing.


Direct lening berekenen

Geld lenen voor een verbouwing

Wanneer u op zoek bent naar een financiering voor uw verbouwing dan kunt u dat doen met twee soorten leningen: een persoonlijke lening of een doorlopend krediet. De lening die voor u het meest geschikt is is afhankelijk van uw persoonlijke situatie. Wij zijn een onafhankelijke partij en bemiddelen tussen verschillende kredietverstrekkers.

Persoonlijke lening voor een verbouwing

Als u eenmalig een bedrag nodig heeft voor uw verbouwing dan kunt u er voor kiezen om een persoonlijke lening af te sluiten. Een persoonlijke lening geeft u meer zekerheid over de te verwachte maandelijkse kosten. Zo is de periode waarin u aflost van te voren bepaald en leent u tegen een vaste rentepercentage. Zo staat u niet voor verrassingen achteraf.
Wilt u een persoonlijke lening gebruiken voor het verbouwen van uw eigen woning? Dan kunt u de rente ook nog eens aftrekken van de inkomstenbelasting. heet aftrekken van de rente kunt u alleen doen bij een lening waarbij u maandelijks een deel aflost. Dit is dus niet mogelijk bij een doorlopend krediet.

Doorlopend krediet voor uw dakkapel

Wanneer u verwacht dat de verbouwing over een langere periode bezig zal zijn dan biedt een doorlopend krediet een oplossing. Met een doorlopend krediet ervaart u meer flexibiliteit. Doordat een doorlopend krediet geen vaste looptijd kent biedt het u de mogelijkheid om over een langere periode geld op te nemen.
De rente op een doorlopend krediet wordt berekend over het openstaande bedrag en is variabel gedurende de looptijd. Het maandbedrag dat u betaalt voor een doorlopend krediet bestaat uit rente en aflossing.


Meest gestelde vragen over Geld lenen voor verbouwing

Wat kost geld lenen voor een verbouwing?

Als u ervoor kiest via ons een lening af te sluiten voor een verbouwing dan rekenen wij daar geen extra kosten voor. Wanneer u een lening aanvraagt betaalt u een rentepercentage over het geleende bedrag. Wij ontvangen van de kredietverstrekker een vergoeding in de vorm van een provisie.

Hoe werkt het lenen voor een verbouwing?

Bij ons kunt u zowel telefonisch als via de website uw aanvraag doen voor een lening. Wanneer u een aanvraag doet voor een lening voor een dakkapel, wordt er door de kredietverstrekker rekening gehouden met een aantal persoonlijke factoren. Wij fungeren enkel als bemiddelaar wanneer u besluit om geld te lenen. Uw aanvraag wordt bij verschillende kredietverstrekkers ingediend. Zo bent u ervan verzekerd dat u het beste aanbod ontvangt.

Verbouwing financiering aanvragen

Wanneer u een verbouwing financiering wilt aanvragen dan kunt u die via ons telefonisch of online aanvragen. U geeft naast uw personalia ook informatie over uw inkomsten en woonlasten. Deze gegevens zijn nodig om te beoordelen of u op een verantwoorde manier een lening kunt afsluiten. Wanneer wij uw aanvraag volledig hebben ontvangen, wordt deze door de afdeling acceptatie beoordeeld. Uw aanvraag wordt vervolgens bij 5 verschillende banken uitgezet. Wanneer wij reactie krijgen van de kredietverstrekkers, worden deze aan u voorgelegd. U heeft dan zelf de keuze bij welke kredietverstrekker u een lening aan wilt gaan. Wanneer u uw keuze heeft gemaakt uit de kredietverstrekkers, ondertekent u de offerte en stuurt u de gewenste documenten toe. Als alles op orde is ontvangt u uw geld op uw rekening.


Telefonische assistentie nodig?

U kunt ons telefonisch bereiken:
ma t/m vrij: 09:00 - 21:00
088 828 22 22

Uitmuntende beoordelingen

Al ruim 2.400 tevreden klanten waarderen onze dienstverlening met een 9.3 op Truspilot

Lenen.nl

Geld lenen met een lage rente.
Handelsnaam van Geldshop.
Deskundige medewerkers