afm geld lenen

Financiering zonnepanelen

Een financiering voor zonnepanelen die bij u past voor elke gewenste besteding? Via lenen.nl financiert u al vanaf 6,4% rente.

Bereken uit wat u kunt lenen

Selecteer uw gewenste bedrag en reken direct uw rente, maandelijkse lasten en mogelijkheden uit.
€2.500 €150.000


Een financiering voor zonnepanelen die bij u past

Bent u al enige tijd geïnteresseerd in het plaatsen van zonnepanelen op uw huis? Door het plaatsen van zonnepanelen bespaart u op energiekosten en helpt u mee aan een beter milieu. Via Lenen.nl sluit u de beste lening af voor het financieren van zonnepanelen.

Een financiering voor zonnepanelen die bij u past

Tegenwoordig voor het steeds populairder om energiebesparende maatregelen te nemen. Onder deze energiebesparende maatregelen valt ook het plaatsen van zonnepanelen op uw huis. Veel mensen kiezen ervoor om zonnepanelen te plaatsen tijdens de verbouwing van hun woning.

Zonnepanelen financieren

Het aanschaffen van zonnepanelen kan u veel geld kosten. Ten eerste zijn zonnepanelen duur in de aanschaf en kunnen de (onvoorziene) kosten tijdens een verbouwing al hoog oplopen. Wenst u toch heel graag zonnepanelen te installeren op uw huis? Er zijn verschillende mogelijkheden voor het financieren van zonnepanelen. Een mogelijkheid is het aanvragen van een financiering voor uw duurzame zonnepanelen.

Persoonlijke lening voor het financieren van zonnepanelen

Het is mogelijk om ervoor te kiezen om een persoonlijke lening aan te vragen als lening voor uw zonnepanelen. Bij een persoonlijke lening leent u eenmalig een vast bedrag. Dit bedrag wordt in zijn geheel op uw rekening gestort. De voordelen van een persoonlijk lening zijn dat u precies weet waar u aan toe bent. De rente en aflossing van uw persoonlijke lening zijn namelijk elke maand even hoog. Daarnaast spreekt u van te voren de looptijd van de lening af. Zo weet u dus precies wanneer u klaar bent met het aflossen van de persoonlijke lening. Vaak wordt er gekozen voor een persoonlijke lening bij het financieren van een grote aankoop zoals uw auto of voor het verbouwen van uw huis.

De persoonlijke lening is wel minder flexibel dan bijvoorbeeld een flex en zeker. Wanneer u echt op zoek bent naar een flexibele lening of u uw lening later wilt verhogen, kunt u er beter voor kiezen om een flex en zeker aan te vragen.

Hoeveel kunt u lenen voor uw zonnepanelen?

Hoeveel geld u kunt lenen, is afhankelijk van uw persoonlijke financiële situatie. U kunt via onze calculator berekenen hoeveel u ongeveer kunt lenen. Deze indicatie is geen aanbod of advies over de daadwerkelijke hoogte van uw lening die u kunt aanvragen. Daarnaast kunnen er ook geen rechten worden ontleend aan deze berekening en indicatie.

Bent u nieuwsgierig naar hoeveel geld u maximaal kunt lenen? Vraag hier vrijblijvend uw lening aan of neem hier contact met ons op.

Veelgestelde vragen over geld lenen

Bent u op zoek naar meer informatie over geld lenen? U vind de antwoorden op de veelgestelde vragen over geld lenen op onze FAQ-pagina.

Meest gestelde vragen over Financiering zonnepanelen

Zonnepanelen financieren: hoeveel kost dat?

Wanneer u uw lening aanvraagt via Lenen.nl betaalt u een rentepercentage over het bedrag dat u wilt lenen. Hoe hoog de aflossing en rente zijn per maand, hangt af van uw financiële situatie en de hoogte van het bedrag dat u leent.

Hoeveel kan ik maximaal lenen?

Tijdens het berekenen van het maximale hoogte van uw lening, wordt er gekeken naar uw vaste lasten en uw inkomen. Er wordt aangeraden niet het maximale bedrag dat u kunt lenen, te lenen. Het kan zomaar gebeuren dat u in de toekomst te maken krijgt met onvoorziene financiële tegenvallers en zo houdt u geen ruimte meer over voor een eventuele nieuwe lening. Het maximale bedrag dat u kunt lenen via Lenen.nl is €150.000,-.

Hoe kunt u geld lenen voor zonnepanelen?

Het is mogelijk een lening telefonisch of online aanvragen bij Lenen.nl. Wanneer u een financiering aanvraagt voor uw zonnepanelen, wordt er gekeken naar een aantal voorwaarden waar u zich aan moet houden als kredietnemer door de verschillende aanbieders. Lenen.nl werkt als bemiddelaar tussen u en de aanbieders in. Vervolgens ontvangt u het besta aanbod van een van de aanbieders.

Is een persoonlijke lening of een flex en zeker beter?

Wanneer u vooraf weet wat de kosten zullen zijn voor de zonnepanelen, kunt u het best een persoonlijke lening aanvragen. Bent u toch op zoek naar een flexibele lening? Dan kunt u het beste kiezen voor een flex en zeker.

Wat is de looptijd van mijn lening?

Bij het afsluiten van een persoonlijke lening, spreekt u vooraf ook de looptijd van de lening af. Bij een flex en zeker staat de looptijd van de lening niet vast.

Telefonische assistentie nodig?

U kunt onze deskundige medewerkers telefonisch bereiken:
maandag tot en met vrijdag: 09:00u - 17:00u
088 828 22 22

Uitmuntende beoordelingen

Al ruim 2.400 tevreden klanten waarderen onze dienstverlening met een 9.3 op Truspilot.