afm geld lenen

Doorlopend Krediet aanvragen

Bent u op zoek naar meer financiƫle vrijheid?

Bereken uit wat u kunt lenen

Selecteer uw gewenste bedrag en reken direct uw rente, maandelijkse lasten en mogelijkheden uit.
€2.500 €150.000


Een doorlopend krediet geeft u vrijheid en flexibiliteit

Bent u op zoek naar een flexibele lening? Dan is een doorlopend krediet wellicht iets voor u. Hier mee heeft u altijd wat extra geld achter de hand. U zit niet vast aan een vast termijn en u hoeft niet het gehele bedrag in een keer op te nemen.


Direct lening berekenen

Wat is een doorlopend krediet

Een doorlopend krediet is een vorm van consumptief krediet. Gedurende de looptijd van het krediettermijn kunt u telkens weer de leensom gedeeltelijk of in zijn geheel opnieuw opnemen. De rente die u betaalt wordt berekend over het openstaande bedrag en niet over het maximale krediet. Het bedrag dat u maandelijks aflost bestaat uit rente en een deel van het opgenomen krediet. Afhankelijk van uw inkomen, vaste laste en overige persoonlijke omstandigheden wordt er bepaald hoe hoog uw krediet is.

Doorlopend krediet aanvragen

Als u een doorlopend krediet wilt aanvragen wordt er door de kredietverstrekker rekening gehouden met een aantal persoonlijke factoren. Wij bemiddelen als u geld wilt lenen met uw belang voorop. We werken niet in het voordeel van één of meerdere kredietverstrekkers. Geld lenen kan bij de volgende met zorg geselecteerde kredietverstrekkers: BNP Paribas Personal Finance, DEFAM, InterBank, Nationale Nederlanden en Qander Consumer Finance.

Kosten van een doorlopend krediet berekenen

Wilt u weten wat u kwijt bent aan een doorlopend krediet? Via onze bereken tool kunt u eenvoudig de kosten voor een doorlopend krediet berekenen. Het is wel belangrijk om rekening te houden met het feit dat u alleen rente betaald over het bedrag dat u heeft op genomen. Ook kan de rente gedurende de kredietperiode fluctueren. Hierdoor Kan het bedrag van de maandelijkse aflossing verschillen.


Meest gestelde vragen over Doorlopend Krediet aanvragen

Wanneer kiest u voor een doorlopend krediet?

Een doorlopend krediet is handig als u geld wilt lenen maar nog niet weet hoeveel u nodig heeft, bijvoorbeeld als er verschillende grote uitgaven gaan komen of u wilt wat extra geld achter de hand houden. Het voordeel van een doorlopend krediet is ook dat u het afgeloste bedrag nogmaals kunt opnemen.

Hoe werkt een doorlopend krediet

Vooraf spreekt u een kredietlimiet af. Dit limiet is het maximale bedrag wat u kunt lenen. U bepaalt verder zelf wanneer u geld opneemt uit uw krediet. (zie ook geld opnemen uit uw doorlopend krediet). Een doorlopend krediet kent geen vaste looptijd. Dit geeft u de mogelijkheid om altijd geld achter de hand te hebben. Dit kan handig zijn als bijvoorbeeld uw wasmachine stuk gaat of u heeft onverwachte kosten aan uw auto. Door dat de looptijd van de lening niet vast staat brengt dit ook met zich mee dat u een lange tijd aan de lening vast kunt zitten

Wanneer is een doorlopend krediet de beste keuze voor u

Wanneer u meer financiële vrijheid zoekt dan kan een doorlopend krediet u de oplossing geven. Een doorlopend krediet is bijvoorbeeld prettig als u het totaalbedrag niet gelijk nodig heeft maar in een periode meerdere grote bedragen moet uitgeven, een situatie kan zijn dat u uw huis wilt gaan verbouwen en ook de mogelijkheid wilt houden om bij te lenen voor onvoorziene kosten.

In tegenstelling tot een persoonlijke lening zit u bij een doorlopend krediet niet vast aan een vaste periode. U kunt, naast ieder moment geld opnemen en/of bijlenen, ook altijd extra of volledig aflossen. De rente die u betaalt wordt alleen berekend over het bedrag dat daadwerkelijk open staat. Op deze manier heeft u zelf de controle over de financiële ruimte die u overhoudt. Een doorlopend krediet heeft geen definitieve einddatum, echter stopt de mogelijkheid om geld op te nemen wanneer u de leeftijd van 60 jaar bereikt.


geld lenen - Doorlopend Krediet aanvragen


Telefonische assistentie nodig?

U kunt ons telefonisch bereiken:
ma t/m vrij: 09:00 - 21:00
088 828 22 22

Uitmuntende beoordelingen

Al ruim 2.400 tevreden klanten waarderen onze dienstverlening met een 9.3 op Truspilot

Lenen.nl

Geld lenen met een lage rente.
Handelsnaam van Geldshop.
Deskundige medewerkers