afm geld lenen
Kunt u tussentijds de lening verhogen?

Kunt u tussentijds de lening verhogen?

De mogelijkheid om uw lening tussentijds te verhogen is helaas niet mogelijk. Dit geldt zowel voor een persoonlijke lening als een flex en zeker. Mocht u meer willen lenen dan kunt u ervoor kiezen om een nieuwe lening af te sluiten om uw huidige lening af te lossen. Het verschil gebruikt u voor uw leendoel.

Extra geld lenen

Lijkt het oversluiten van een lening voor uw leendoel een goede optie? Houdt u er dan wel rekening mee dat u een lening afsluit tegen andere voorwaarden. U wilt daarom kiezen voor een lening die wederom past bij uw situatie en u wilt een lening afsluiten met een lage rente. Vergelijk daarom aanbieders waarbij u geld kunt lenen en vraag bij meerdere aanbieders een vrijblijvende offerte aan. Wanneer u meer leent, zullen uw maandelijkse lasten ook omhoog gaan. Bereken daarom of u die nieuwe maandlasten wel kunt dragen.

Flex en Zeker Lening verhogen

Wanneer u een flex en zeker wilt verhogen, lost u met een nieuwe lening de huidige lening af. Om een nieuwe lening aan te vragen, dient u op een nieuw goedgekeurd te worden.

Persoonlijke lening verhogen

U kunt ook een nieuwe lening aanvragen voor uw persoonlijke lening. Ook uw huidige lening wordt met een nieuwe persoonlijke lening afbetaald, mits goedgekeurd door de kredietverstrekker.

Veelgestelde vragen over geld lenen

Bent u op zoek naar meer informatie over geld lenen? U vind de antwoorden op de veelgestelde vragen over geld lenen op onze FAQ-pagina.

Telefonische assistentie nodig?

U kunt onze deskundige medewerkers telefonisch bereiken:
maandag tot en met vrijdag: 09:00u - 17:00u
088 828 22 22

Uitmuntende beoordelingen

Al ruim 2.400 tevreden klanten waarderen onze dienstverlening met een 9.3 op Truspilot.