afm geld lenen
Kunt u tussentijds de lening verhogen?

Kunt u tussentijds de lening verhogen?

De mogelijkheid om uw lening tussentijds te verhogen is helaas niet mogelijk. Dit geldt zowel voor een persoonlijke lening als een doorlopend krediet. Mocht u meer willen lenen dan kunt u ervoor kiezen om een nieuwe lening af te sluiten om uw huidige lening af te lossen. Het verschil gebruikt u voor uw leendoel.

Extra geld lenen

Lijkt het oversluiten van een lening voor uw leendoel een goede optie? Houdt u er dan wel rekening mee dat u een lening afsluit tegen andere voorwaarden. U wilt daarom kiezen voor een lening die wederom past bij uw situatie en u wilt een lening afsluiten met een lage rente. Vergelijk daarom aanbieders waarbij u geld kunt lenen en vraag bij meerdere een vrijblijvende offerte aan. Wanneer u meer leent zullen uw maandelijkse lasten ook omhoog gaan, bereken daarom of u die nieuwe maandlasten wel kunt dragen.

Doorlopend krediet verhogen

Wanneer u een doorlopend krediet wilt verhogen, lost u met een nieuwe lening de huidige lening af. Om een nieuwe lening aan te vragen dient u op een nieuw goedgekeurd te worden.

Persoonlijke lening verhogen

U kunt ook een nieuwe lening aanvragen voor uw persoonlijke lening. Ook uw huidige lening wordt met een nieuwe persoonlijke lening afbetaald, mits goedgekeurd door de kredietverstrekker.

Telefonische assistentie nodig?

U kunt ons telefonisch bereiken:
ma t/m vrij: 09:00 - 21:00
088 828 22 22

Uitmuntende beoordelingen

Al ruim 2.400 tevreden klanten waarderen onze dienstverlening met een 9.3 op Truspilot

Lenen.nl

Lenen met een lage rente.
Handelsnaam van Geldshop.
Deskundige medewerkers