afm geld lenen
Kunt u tussentijds de lening verhogen?

De mogelijkheid om uw lening tussentijds te verhogen is helaas niet mogelijk. Dit geldt zowel voor een persoonlijke lening als een doorlopend krediet. Mocht u meer willen lenen dan kunt u ervoor kiezen om een nieuwe lening af te sluiten om uw huidige lening af te lossen. Het verschil gebruikt u voor uw leendoel.

Extra geld lenen

Lijkt het oversluiten van een lening voor uw leendoel een goede optie? Houdt u er dan wel rekening mee dat u een lening afsluit tegen andere voorwaarden. U wilt daarom kiezen voor een lening die wederom past bij uw situatie en u wilt een lening afsluiten met een lage rente. Vergelijk daarom aanbieders waarbij u geld kunt lenen en vraag bij meerdere een vrijblijvende offerte aan. Wanneer u meer leent zullen uw maandelijkse lasten ook omhoog gaan, bereken daarom of u die nieuwe maandlasten wel kunt dragen.

Doorlopend krediet verhogen

Wanneer u een doorlopend krediet wilt verhogen, lost u met een nieuwe lening de huidige lening af. Om een nieuwe lening aan te vragen dient u op een nieuw goedgekeurd te worden.

Persoonlijke lening verhogen

U kunt ook een nieuwe lening aanvragen voor uw persoonlijke lening. Ook uw huidige lening wordt met een nieuwe persoonlijke lening afbetaald, mits goedgekeurd door de kredietverstrekker.

Telefonische assistentie nodig?

U kunt ons telefonisch bereiken:
ma t/m vrij: 09:00 - 21:00
088 828 22 22

Uitmuntende beoordelingen

Al ruim 2.400 tevreden klanten waarderen onze dienstverlening met een 9.3 op Truspilot

Lenen.nl

Geld lenen met een lage rente.
Handelsnaam van Geldshop.
Deskundige medewerkers