afm geld lenen
Kan ik via Lenen.nl verschillende leningen oversluiten?

Kan ik via Lenen.nl verschillende leningen oversluiten?

Ja. Het kan zijn dat u verschillende leningen heeft lopen bij verschillende kredietverstrekkers. Deze leningen kunt u oversluiten tot één lening. Dit maakt het en een stuk goedkoper en een stuk gemakkelijker voor u. U betaalt namelijk alleen rente over één lening.

Daling rente persoonlijke lening 2021

De rente op het consumptief krediet daalt al jarenlang. Deze daling wordt veroorzaakt door de vele kredietverstrekkers en de concurrentie hiertussen. Het werkt namelijk zo, dat wanneer de een de rente verlaagd, de ander dit ook zal doen. Naar verwachting zal de rente blijven dalen. Dit is een voordeel voor de consument.

Meerdere leningen oversluiten

Wanneer je meerdere leningen hebt, is het interessant om deze over te sluiten. De leningen kunnen bijvoorbeeld een creditcardschuld zijn, een koop op afbetaling of in het rood staan bij de bank.  Wanneer je deze meerdere (kleine) leningen besluit over te sluiten, zal ik een financieel voordeel zijn maar zal dit ook zeker rust geven in jouw hoofd wanneer je overzicht over je financiën hebt.

Welke leningen kun je bij ons oversluiten?

De leningen die je bij ons, Lenen.nl, kunt oversluiten tot een persoonlijke lening zijn:

Oversluiten en bijlenen

Mocht je een lening willen oversluiten, maar tevens ook willen bijlenen op je huidige rekening? Dat kan!  Met het oversluiten van lening, ga je eigenlijk een nieuwe hogere lening aan en betaal je oude lening af. In deze tijd kan dat gepaard gaan met betere rente voorwaarden. Wel moet je opletten dat het een hogere lening wordt, en dat dit dan ook moet passen bij je financiële situatie. Via onze tool kun je berekenen hoeveel je maximaal kunt lenen.

Een lening oversluiten bij Lenen.nl

Wij zetten jouw aanvraag voor het oversluiten van een lening uit bij verschillende kredietverstrekkers. Je kunt dan zelf kiezen wat bij jou past.  Want uiteindelijk wil jij natuurlijk besparen op je maandlasten met het oversluiten van een lening.

Hoe werkt het oversluiten van een lening bij lenen.nl?

Je kunt via Lenen.nl meerdere leningen oversluiten. Bij het aanvragen van een lening geef je aan dat het om het oversluiten van een lening gaat, of dat het om het afbetalen van een restschuld gaat. De kredietverstrekker houdt rekening met een aantal persoonlijke factoren bij het oversluiten van een lening.  Wij, lenen.nl, fungereren als bemiddelaar en zullen ook bij verschillende kredietverstrekkers jouw aanvraag indienen. Wanneer je vervolgens gekozen hebt voor een kredietverstrekker en al het papier werk in orde is, zal de kredietverstrekker de lopende leningen aflossen.

 

Voor meer informatie over het oversluiten van een lening kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

 

Veelgestelde vragen over geld lenen

Bent u op zoek naar meer informatie over geld lenen? U vind de antwoorden op de veelgestelde vragen over geld lenen op onze FAQ-pagina.

Telefonische assistentie nodig?

U kunt onze deskundige medewerkers telefonisch bereiken:
maandag tot en met vrijdag: 09:00u - 17:00u
088 828 22 22

Uitmuntende beoordelingen

Al ruim 2.400 tevreden klanten waarderen onze dienstverlening met een 9.3 op Truspilot.