afm geld lenen

Berekenen Lening

Hoeveel kunt u maximaal lenen? voor elke gewenste besteding? Via lenen.nl financiert u al vanaf 6,4% rente.

Bereken uit wat u kunt lenen

Selecteer uw gewenste bedrag en reken direct uw rente, maandelijkse lasten en mogelijkheden uit.
€2.500 €150.000


Bereken uw lening

Via onze rekentool kunt u berekenen hoeveel u kunt lenen. Na het invullen van vragen over jouw persoonlijke en financiële situatie ontvang je een indicatie van welk bedrag u maximaal kunt lenen via één van onze aanbieders. Wilt u liever meer informatie over het bedrag dat u kunt lenen of over de kosten die daarbij komen kijken? Wij helpen u graag verder.

Hoeveel kunt u maximaal lenen?

Via lenen.nl heeft u de beschikking tot onze rekentool waarmee u kunt berekenen hoeveel u maximaal kunt lenen. Deze berekening is gebaseerd op een aantal gegevens. Deze gegevens bestaan onder andere uit uw inkomen en uw bruto bedrag aan woonlasten. Tijdens het berekenen van uw leenbedrag is het verstandig om deze gegevens in ieder geval bij de hand te hebben.

Hoeveel heeft u nodig?

Bepaal vooraf goed hoeveel geld u maximaal nodig heeft. De kans bestaat dat u een groter bedrag kunt lenen dan dat u eigenlijk nodig heeft. Verstandig is dan om echt alleen het geld te lenen dat u nodig heeft. Hoe groter het bedrag, hoe hoger uw maandlasten.

Bedrag per maand berekenen

Op basis van de gegevens die u heeft ingevuld, wordt de berekening gemaakt. De hoogte van de uitkomst van de berekening is volgens Lenen.nl verantwoord voor u om te lenen. Vervolgens is het aan u zelf om te bepalen of u het bedrag daadwerkelijk kunt missen elke maand. Het bedrag dat u per maand betaald aan Lenen.nl bestaat gedeeltelijk uit rente en gedeeltelijk uit aflossing.

 

Uw lening afsluiten

Er zijn een aantal punten waar u goed op moet letten bij het afsluiten van een lening. De meest belangrijke punten lichten we hieronder nader toe:

Rente

Over elke lening die u afsluit betaald u rente. Het liefste zo min mogelijk rente. Van belang is om vooraf goed te vergelijken tussen de verschillende aanbieders hoe hoog het rentepercentage is dat zij aanbieden. Ga uiteraard voor de lening die het beste bij u past.

Aflossing

De hoogte van uw lening bepaalt uw aflossing per maand. Bij sommige leningen wordt de rente die u betaald per maand wordt berekend over het openstaande bedrag aan schuld. Hoe lager deze schuld is, hoe lager de rente is die u moet betalen. Een fijn idee is dan ook dat u extra kunt aflossen wanneer u dit wilt.

Looptijd

De looptijd van de lening varieert per lening en per hoogte van de lening. Bij een persoonlijke lening wordt de looptijd van te voren vastgesteld en bij een flex en zeker wordt de looptijd langer wanneer u het leenbedrag van de lening verhoogt gedurende de looptijd van de lening.

Veelgestelde vragen over geld lenen

Bent u op zoek naar meer informatie over geld lenen? U vind de antwoorden op de veelgestelde vragen over geld lenen op onze FAQ-pagina.

Meest gestelde vragen over Berekenen Lening

Hoeveel kost een geldlening?

U betaald via Lenen.nl geen aanvullende kosten voor de bemiddeling. U betaald dus alleen elke maand een deel aflossing en een deel rente aan ons.

Hoe vraag je een geldlening aan?

Een geldlening aanvragen kunt u via de website van Lenen.nl doen of telefonisch. Vervolgens hebben wij een aantal persoonlijke gegevens nodig en gegevens met betrekking tot uw woonlasten en inkomsten. Op basis van deze gegevens kunnen wij bepalen of u verantwoord geld kunt lenen. Op het moment dat wij de aanvraag in goede orde hebben ontvangen, checken wij deze op volledigheid en sturen deze vervolgens door naar onze partnerbanken. Wanneer wij bericht ontvangen van minimaal één partnerbank, zetten wij dit direct naar u door. Vervolgens is het aan u om te bepalen voor welke bank u wilt gaan.

Telefonische assistentie nodig?

U kunt onze deskundige medewerkers telefonisch bereiken:
maandag tot en met vrijdag: 09:00u - 17:00u
088 828 22 22

Uitmuntende beoordelingen

Al ruim 2.400 tevreden klanten waarderen onze dienstverlening met een 9.3 op Truspilot.