afm geld lenen

Camper financieren

Een camper lening die bij u past voor elke gewenste besteding? Via lenen.nl financiert u al vanaf 6,4% rente.

Bereken uit wat u kunt lenen

Selecteer uw gewenste bedrag en reken direct uw rente, maandelijkse lasten en mogelijkheden uit.
€2.500 €150.000


Geld lenen voor camper

Wilt u graag op vakantie met een nieuwe camper? Hoe groot de camper ook moet zijn, met een camper lening koopt u de camper van uw dromen voor de mooie vakanties waar u van droomt.

Een camper lening die bij u past

Persoonlijke lening / flex en zeker

Bij de aanschaf van uw camper gaat het vaak om een eenmalige financiering. Lenen.nl biedt twee soorten leningen: een persoonlijke lening en een flex en zeker. Omdat u van plan bent een financiering af te sluiten voor een camper is een persoonlijke lening de meest logische keuze voor u. Wilt u toch liever maandelijks geld kunnen opnemen voor het financieren van een camper? Dan biedt een flex en zeker de oplossing.

Camper financiering aanvragen

Wanneer u uw camper financiering wilt aanvragen dan kunt u die via ons telefonisch of online aanvragen. U geeft naast uw personalia ook informatie over uw inkomsten en woonlasten. Deze gegevens zijn nodig om te beoordelen of u op een verantwoorde manier uw lening kunt afsluiten. Wanneer wij uw aanvraag volledig hebben ontvangen, wordt deze door de afdeling acceptatie beoordeeld. Uw aanvraag wordt vervolgens bij een vijftal verschillende banken uitgezet. Wanneer wij reactie krijgen van de kredietverstrekkers, dan worden deze aan u voorgelegd. U heeft dan zelf de keuze bij welke kredietverstrekker u uw lening aan wilt gaan. Wanneer u uw keuze heeft gemaakt uit de kredietverstrekkers, ondertekent u de offerte en stuurt u de gewenste documenten toe. Als alles op orde is ontvangt u uw geld op uw rekening.

Veelgestelde vragen over geld lenen

Bent u op zoek naar meer informatie over geld lenen? U vind de antwoorden op de veelgestelde vragen over geld lenen op onze FAQ-pagina.

Meest gestelde vragen over Camper financieren

Wat kost geld lenen voor een camper?

Als u ervoor kiest via ons een camper financiering af te sluiten, dan rekenen wij daar geen extra kosten voor. Wanneer u uw lening aanvraagt betaalt u een vast bedrag aan rentepercentage over het geleende bedrag gedurende de looptijd van de lening. Wij ontvangen van de kredietverstrekker een vergoeding in de vorm van een provisie.

Hoe werkt het lenen voor uw camper?

Bij ons kunt u zowel telefonisch als via de website uw aanvraag doen voor een lening. Wanneer u een aanvraag doet voor een lening voor een camper, wordt er door de kredietverstrekker rekening gehouden met een aantal persoonlijke factoren. Wij fungeren enkel als bemiddelaar wanneer u besluit om een geldlening af te sluiten. Uw aanvraag wordt bij verschillende kredietverstrekkers ingediend. Zo bent u ervan verzekerd dat u het beste aanbod ontvangt.

Telefonische assistentie nodig?

U kunt onze deskundige medewerkers telefonisch bereiken:
maandag tot en met vrijdag: 09:00u - 17:00u
088 828 22 22

Uitmuntende beoordelingen

Al ruim 2.400 tevreden klanten waarderen onze dienstverlening met een 9.3 op Truspilot.