afm geld lenen
Hoe wordt uw rente berekend?

Hoe wordt uw rente berekend?

U heeft de keuze om uw lening bij verschillende aanbieders af te sluiten. Zoals u misschien al is opgevallen bieden veel aanbieders een ander rentepercentage aan. Omdat u het liefste zo min mogelijk wilt betalen, is een lening met een laag rentepercentage de juiste optie voor u. Omdat u van Lenen.nl een aanbod ontvangt van verschillende aanbieders heeft u genoeg keuze uit verschillende leningen met een daarbijhorend rentepercentage. U kunt vervolgens de kredietverstrekker kiezen die de lening aanbied die het beste bij u past. Op deze manier kunt u geld lenen met een lage rente.

Risicoprofiel rente

Sommige aanbieders bieden voor iedereen hetzelfde rentepercentage aan. Andere aanbieders baseren het rentepercentage op basis van uw risicoprofiel. Hoe lager het risico, hoe minder rente u hoeft te betalen.

Rente op flex en zeker

Wanneer u geen vast bedrag of een vaste looptijd wilt vaststellen voor uw lening, kunt u het beste een flex en zeker aanvragen. Binnen een flex en zeker kunt u meermalig een nieuw bedrag opnemen. De rente van een flex en zeker kan variëren binnen de looptijd van de lening. Wanneer u graag een flexibele lening wilt aflsuiten, kunt u het beste voor een flex en zeker gaan.

Rente op persoonlijke lening

Na het afsluiten van een persoonlijke lening via Lenen.nl ontvangt u het afgesproken bedrag op uw rekening. U laat vooraf het bedrag en het rentepercentage per maand vastleggen. Op deze manier betaald u dus elke maand hetzelfde bedrag.

Veelgestelde vragen over geld lenen

Bent u op zoek naar meer informatie over geld lenen? U vind de antwoorden op de veelgestelde vragen over geld lenen op onze FAQ-pagina.

Telefonische assistentie nodig?

U kunt onze deskundige medewerkers telefonisch bereiken:
maandag tot en met vrijdag: 09:00u - 17:00u
088 828 22 22

Uitmuntende beoordelingen

Al ruim 2.400 tevreden klanten waarderen onze dienstverlening met een 9.3 op Truspilot.