afm geld lenen
Flex en Zeker Lening opzeggen?

Flex en Zeker Lening opzeggen?

Voor het afsluiten van een lening is het belangrijk dat u zich goed in de voorwaarden verdiept. Zo ook de voorwaarden over het opzeggen van een flex en zeker. Per lening kunnen de voorwaarden verschillen. Zo is een flex en zeker een stuk flexibeler dan een persoonlijke lening. Een flex en zeker kunt u aflossen wanneer u zelf wilt. Bij een persoonlijke lening zit u vast aan een vaste looptijd. Net als de looptijd staat de rente bij een persoonlijke lening vast en is deze bij een flex en zeker vast.

Het aflossen van flex en zeker

Nadat u het geleende geld van het flex en zeker heeft afgelost, kunt u het flex en zeker opzeggen. Omdat u boetevrij kunt aflossen, kunt u zelf bepalen wanneer u het geld aflost. U kunt er ook voor kiezen om nog niet af te lossen. Binnen een flex en zeker bent u vrij om dit zelf te bepalen.

Heeft u bij verschillende banken en kredietverstrekkers leningen lopen? U kunt met behulp van een flex en zeker deze leningen aflossen. U sluit dan een flex en zeker af om de andere leningen af te betalen. Vaak bent u namelijk duurder uit als u meerdere leningen bij verschillende kredietverstrekkers hebt lopen. U kunt deze het beste onderbrengen binnen één lening bij één kredietverstrekker.

Het opzeggen van het flex en zeker na het aflossen

Heeft u de lening volledig afgelost? Dan kunt u uw flex en zeker opzeggen. U kunt dan aangeven bij uw kredietverstrekker dat u het flex en zeker wilt opzeggen. Er wordt er dan voor gezorgd dat uw lening wordt afgesloten en u niet meer in staat bent om toch nog opnieuw geld op te nemen. Belangrijk hierbij is dat u altijd checkt of u een bevestiging hiervan heeft ontvangen.

Voorwaarden flex en zeker

U kunt een flex en zeker opzeggen na het aflossen van de lening. Zorg er wel altijd goed voor dat u zich van te voren goed inleest. U wilt namelijk niet achteraf voor verassingen komen te staan van een lening waar u vast zit.

Heeft u een vraag over het flex en zeker? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen u graag verder!

Veelgestelde vragen over geld lenen

Bent u op zoek naar meer informatie over geld lenen? U vind de antwoorden op de veelgestelde vragen over geld lenen op onze FAQ-pagina.

Telefonische assistentie nodig?

U kunt onze deskundige medewerkers telefonisch bereiken:
maandag tot en met vrijdag: 09:00u - 17:00u
088 828 22 22

Uitmuntende beoordelingen

Al ruim 2.400 tevreden klanten waarderen onze dienstverlening met een 9.3 op Truspilot.