afm geld lenen

9500 euro lenen

€9500,- lenen voor elke gewenste besteding? Via lenen.nl financiert u al vanaf 6,4% rente.

Bereken uit wat u kunt lenen

Selecteer uw gewenste bedrag en reken direct uw rente, maandelijkse lasten en mogelijkheden uit.
€2.500 €150.000


€9500,- online lenen? Dit zijn uw mogelijkheden.

Persoonlijke lening 9500 euro
Bij een persoonlijke lening van 9,5 duizend euro leent u het bedrag tegen een voorafbepaalde tijd met een vast maandtarief. De rente die u betaald over de lening staat vast en veranderd gedurende de lening niet. In de meeste gevallen lost u boete vrij af. De regels hier voor verschillen per krediet verstrekker, de regels hier voor vindt u terug in de leenovereenkomst.

Flex en Zeker Lening 9500 euro
Bij een flex en zeker voor 9,5 duizend euro kiest u er zelf voor of u de leensom in een keer op neemt of dat u de leensom gedeeltelijk opneemt. Hierdoor bent u flexibel in het lenen. Bij een flex en zeker heeft u een vaste rente. De rente die u betaald wort enkel berekend over het bedrag dat u heeft opgenomen. Daarnaast kunt u het afgeloste bedrag nogmaals opnemen.

€9500,- lenen

Wilt u een lening van 9,5 duizend euro? Bij ons kunt u 9500 euro lenen vanaf 6,4% rente. Daarbij betaald u niet voor advies- en afsluitkosten. Vraag gemakkelijk en vrijblijven een offerte aan van 9500 euro en wij versturen binnen 1 werkdag de reacties op de aanvraag in 1 overzicht.

Waarom 9500 euro lenen via lenen.nl

Bij lenen.nl vraagt u simpel een financiering aan van 9500 euro bij verschillende kredietverstrekkers. Hierdoor heeft u vrije keuze bij welke kredietverstrekker u uw financiering afsluit. Lenen.nl is een onafhankelijke bemiddelaar en ondersteund u bij de aanvraag voor een lening van 9,5 duizend euro.

Diverse aanbieders
Wanneer u een financiering aanvraagt voor €9500,- dan zetten wij u aanvraag uit bij Nationale Nederlanden, DEFAM, InterBank, Qander en BNP. U maakt zelf een keuze uit de offertes die u ontvangt.

Onafhankelijk
lenen.nl is een onafhankelijke informatie verstrekker die u ondersteund in de aanvraag van een financiering. door middel van onze actuele data en aanbod van verschillende kredietverstrekkers, ontvangt u altijd het beste voorstel wanneer u 9500 euro wilt lenen.

Tevreden klanten
Lenen.nl heeft al vele klanten mogen helpen met het aanvragen van een lening. Hiervoor hebben we al meer dan 2500 klantbeoordelingen ontvangen met een gemiddelde score van 9,7. Voornemelijk onze deskundigheid en hoge service wordt goed gewaardeerd door onze klanten. Ook als u nog geen klant bent helpen we u graag. Lenen.nl in een onafhankelijke informatie verlener die onafhankelijk handelt.

Opzoek naar een ander bedrag? Via lenen.nl vraag je makkelijk een offerte aan voor een leenbedrag tussen de 5000 eur en de 150000 euro.
Bedragen tussen de 5000 euro en 25000 euro

Andere bedragen

Veelgestelde vragen over geld lenen

Bent u op zoek naar meer informatie over geld lenen? U vind de antwoorden op de veelgestelde vragen over geld lenen op onze FAQ-pagina.

Meest gestelde vragen over 9500 euro lenen

Wat kost 9500 euro lenen?

In onze berekentool rekent u makkelijk uit wat €9500,- lenen kost.

Rente op 9500 euro lenen

Bij ons leent u 9,5 duizend euro al tegen een voordelige rente vanaf 6,4%.

Looptijd lening €9500,-

U kunt zelf bepalen hoe lang de lening door moet lopen. In onze rekentool kunt u makkelijk uitrekenen hoeveel u per maand betaald bij verschillende termijnen. Zo bepaald u zelf wat voor u het meest geschikt is.

9500 euro lenen met rentekorting

Wanneer u €9500,- leent voor een verbouwing aan uw eigen huis, dan kunt u in aanmerking komen voor rentekorting. Let hierbij goed op de voorwaarde, deze kunnen verschillen per leenvorm en krediet verstrekker.

Telefonische assistentie nodig?

U kunt onze deskundige medewerkers telefonisch bereiken:
maandag tot en met vrijdag: 09:00u - 17:00u
088 828 22 22

Uitmuntende beoordelingen

Al ruim 2.400 tevreden klanten waarderen onze dienstverlening met een 9.3 op Truspilot.