afm geld lenen

8500 euro lenen

€8500,- lenen voor elke gewenste besteding? Via lenen.nl financiert u al vanaf 6,4% rente.

Bereken uit wat u kunt lenen

Selecteer uw gewenste bedrag en reken direct uw rente, maandelijkse lasten en mogelijkheden uit.
€2.500 €150.000


€8500,- financieren? Dit zijn uw mogelijkheden.

Persoonlijke lening 8500 euro
Bij een persoonlijke lening van 8,5 duizend euro leent u het bedrag voor een voorafbepaalde doorlooptijd met een vast maandtarief. Gedurende de lening verandert de rente over de lening niet. Deze staat vast voor de gehele periode. In de meeste gevallen kunt u boete vrij versneld aflossen. Dit kan verchillen per krediet verstrekker, dit staat beschreven in de leenovereenkomst.

Flex en Zeker Lening 8500 euro
Bij een flex en zeker voor 8,5 duizend euro kiest u er zelf voor of u de leensom in een keer op neemt of dat u de leensom in termeinen opneemt. Dit maakt deze vorm van lenen flexibel. Bij een flex en zeker kunnen de rente stijgen of dalen gedurende de krediet periode, deze staan niet vast.

€8500,- lenen

Wilt u een financiering voor 8,5 duizend euro? Bij ons kunt u al 8500 euro financieren vanaf 6,4% rente. Daarbij betaald u niet voor afsluit- en advieskosten. Vul vrijblijvend online een offerteaanvraag in voor 8500 euro en wij verzenden binnen 1 werkdag de aanbiedingen in één overzicht.

Waarom 8500 euro lenen via lenen.nl

Via lenen.nl vraagt u simpel een financiering aan van 8500 euro bij meerdere kredietverstrekkers. Hierdoor heeft u altijd de mogelijkheid om zelf te kiezen bij welke kredietverstrekker u uw lening afneemt. Lenen.nl is een onafhankelijke bemiddelaar en ondersteund u bij de aanvraag voor een lening van 8,5 duizend euro.

verschillende aanbieders
Wanneer u een financiering aanvraagt voor €8500,- dan zetten wij u aanvraag uit bij InterBank, Qander, BNP, Nationale Nederlanden en DEFAM. U kunt zelf makkelijk de verschillende offertes vergelijken

Onafhankelijk
lenen.nl is een onafhankelijke informatie verstrekker die u bijstaat in de aanvraag van een financiering. door middel van onze actuele data en aanbod van diverse kredietverstrekkers, ontvangt u altijd het beste voorstel wanneer u 8500 euro wilt lenen.

Tevreden klanten
Lenen.nl heeft al vele klanten mogen helpen met het aanvragen van een lening. Hiervoor hebben we al meer dan 2500 klantbeoordelingen ontvangen met een gemiddelde waardering van 9,7. Met name onze hoge service en deskundigheid wordt goed gewaardeerd door onze klanten. Ook als u nog geen klant bent helpen we u graag. Lenen.nl in een onafhankelijke informatie verlener die onafhankelijk handelt.

Opzoek naar een ander bedrag? Via lenen.nl vraag je makkelijk een offerte aan voor een leenbedrag tussen de 5000 eur en de 150000 euro.
Bedragen tussen de 5000 euro en 25000 euro

Andere bedragen

Veelgestelde vragen over geld lenen

Bent u op zoek naar meer informatie over geld lenen? U vind de antwoorden op de veelgestelde vragen over geld lenen op onze FAQ-pagina.

Meest gestelde vragen over 8500 euro lenen

Wat kost 8500 euro lenen?

In onze berekentool kunt u makkelijk berekenen wat €8500,- lenen kost.

Rente op 8500 euro lenen

Via lenen.nl leent u 8,5 duizend euro al tegen een lage renten vanaf 6,4%.

Looptijd lening €8500,-

U kunt zelf bepalen hoe lang de lening door moet lopen. Door middel van onze rekentool kunt u makkelijk uitrekenen wat de maandelijkse kosten zijn bij diverse termijnen. Zo bepaald u zelf wat voor u het meest geschikt is.

8500 euro lenen met rentekorting

Wanneer u €8500,- leent voor een verbouwing aan uw eigen huis, dan kunt u in aanmerking komen voor rentekorting. Let hierbij goed op de voorwaarde, deze kunnen verschillen per leenvorm en krediet verstrekker.

Telefonische assistentie nodig?

U kunt onze deskundige medewerkers telefonisch bereiken:
maandag tot en met vrijdag: 09:00u - 17:00u
088 828 22 22

Uitmuntende beoordelingen

Al ruim 2.400 tevreden klanten waarderen onze dienstverlening met een 9.3 op Truspilot.