afm geld lenen

6500 euro lenen

€6500,- lenen voor elke gewenste besteding? Via lenen.nl financiert u al vanaf 6,4% rente.

Bereken uit wat u kunt lenen

Selecteer uw gewenste bedrag en reken direct uw rente, maandelijkse lasten en mogelijkheden uit.
€2.500 €150.000


€6500,- online lenen? Dit zijn uw mogelijkheden.

Persoonlijke lening 6500 euro
Bij een persoonlijke lening voor 6,5 duizend euro leent u het bedrag tegen een voorafbepaalde doorlooptijd met een vast maandtarief. Gedurende de lening betaald u een vast rentepercentage over het geleende bedrag. Deze veranderd niet. Eerder aflossen kan in de meeste gevallen boete vrij. Dit kan verchillen per krediet verstrekker, de regels hier voor vindt u terug in de voorwaarden.

Flex en Zeker Lening 6500 euro
Bij een flex en zeker voor 6,5 duizend euro bepaald u zelf of u het bedrag in een keer op neemt of dat u de leensom in termeinen opneemt. Dit maakt deze vorm van lenen flexibel. Bij een flex en zeker heeft u een vaste rente. De rente die u betaald wort enkel berekend over het bedrag dat u heeft opgenomen. Daarnaast kunt u het afgeloste bedrag nogmaals opnemen.

€6500,- lenen

Wilt u een financiering van 6,5 duizend euro? Via ons kunt u al 6500 euro financieren vanaf 6,4% rente. Daarbij betaald u niet voor afsluit- en advieskosten. Vraag vrijblijvend een offerte aan van 6500 euro en wij sturen binnen 1 werkdag de offertes in één overzicht.

Waarom 6500 euro lenen via lenen.nl

Bij lenen.nl vraagt u simpel een lening aan voor 6500 euro bij meerdere kredietverstrekkers. Hierdoor heeft u altijd de mogelijkheid om zelf te kiezen bij welke kredietverstrekker u uw lening afneemt. Lenen.nl is een onafhankelijke bemiddelaar en ondersteund u bij de aanvraag voor een lening van 6,5 duizend euro.

Diverse kredietverstrekkers
Wanneer u een financiering aanvraagt voor €6500,- dan zetten wij u aanvraag uit bij BNP, Nationale Nederlanden, DEFAM, InterBank en Qander. U ontvangt meerdere offertes waar u zelf de beste uit kunt keizen.

Onafhankelijk
lenen.nl is een onafhankelijke informatie verstrekker die u bijstaat in de aanvraag van een financiering. door middel van onze actuele data en aanbod van diverse kredietverstrekkers, ontvangt u altijd het beste voorstel wanneer u 6500 euro wilt lenen.

Tevreden klanten
Lenen.nl heeft al vele klanten mogen helpen met het aanvragen van een lening. Hiervoor hebben we al meer dan 2500 klantbeoordelingen ontvangen met een gemiddelde score van 9,7. Voornemelijk onze deskundigheid en hoge service wordt goed gewaardeerd door onze klanten. Ook als u nog geen klant bent helpen we u graag. Lenen.nl in een onafhankelijke informatie verlener die onafhankelijk handelt.

Opzoek naar een ander bedrag? Via lenen.nl vraag je makkelijk een offerte aan voor een leenbedrag tussen de 5000 eur en de 150000 euro.
Bedragen tussen de 5000 euro en 25000 euro

Andere bedragen

Veelgestelde vragen over geld lenen

Bent u op zoek naar meer informatie over geld lenen? U vind de antwoorden op de veelgestelde vragen over geld lenen op onze FAQ-pagina.

Meest gestelde vragen over 6500 euro lenen

Wat kost 6500 euro lenen?

In onze rekentool rekent u makkelijk uit wat €6500,- lenen kost.

Rente op 6500 euro lenen

Bij lenen.nl financieert u 6,5 duizend euro al tegen een voordelige rente vanaf 6,4%.

Looptijd lening €6500,-

Hoe lang de lening loopt is afhankelijk van uw wens. Door middel van onze rekentool kunt u makkelijk uitrekenen wat de maandelijkse kosten zijn bij diverse termijnen. Zo bepaald u zelf wat voor u het meest geschikt is.

6500 euro lenen met rentekorting

Wanneer u €6500,- leent voor een verbouwing aan uw eigen woning, dan kunt u in aanmerking komen voor rentekorting. Let hierbij goed op de voorwaarde, deze kunnen verschillen per leenvorm en krediet verstrekker.

Telefonische assistentie nodig?

U kunt onze deskundige medewerkers telefonisch bereiken:
maandag tot en met vrijdag: 09:00u - 17:00u
088 828 22 22

Uitmuntende beoordelingen

Al ruim 2.400 tevreden klanten waarderen onze dienstverlening met een 9.3 op Truspilot.