afm geld lenen

5500 euro lenen

€5500,- lenen voor elke gewenste besteding? Via lenen.nl financiert u al vanaf 6,4% rente.

Bereken uit wat u kunt lenen

Selecteer uw gewenste bedrag en reken direct uw rente, maandelijkse lasten en mogelijkheden uit.
€2.500 €150.000


€5500,- lenen? Dit zijn uw mogelijkheden.

Persoonlijke lening 5500 euro
Bij een persoonlijke lening van 5,5 duizend euro financiert u het bedrag voor een voorafbepaalde doorlooptijd met een vast maandtarief. Gedurende de lening verandert de rente over de lening niet. Deze staat vast voor de gehele periode. In de meeste gevallen kunt u boete vrij versneld aflossen. De regels hier voor verschillen per krediet verstrekker, de regels hier voor vindt u terug in de voorwaarden.

Flex en Zeker Lening 5500 euro
Bij een flex en zeker voor 5,5 duizend euro kiest u er zelf voor of u de leensom in een keer op neemt of dat u het bedrag in termeinen opneemt. Dit maakt deze vorm van lenen flexibel. Bij een flex en zeker kunnen de rente stijgen of dalen gedurende de krediet periode, deze staan niet vast. De rente wordt enkel berekend over het bedrag dat is opgenomen. Tevens kunt u het afgeloste bedrag nogmaals opnemen.

€5500,- lenen

Bent u opzoek naar een financiering voor 5,5 duizend euro? Bij ons kunt u 5500 euro financieren vanaf 6,4% rente. Daarbij betaald u niks voor afsluit- en advieskosten. Vraag gemakkelijk en vrijblijven een offerte aan van 5500 euro en wij versturen binnen 1 dag de offertes in één overzicht.

Waarom 5500 euro lenen via lenen.nl

Via lenen.nl vraagt u simpel een financiering aan voor 5500 euro bij verschillende kredietverstrekkers. Hierdoor heeft u vrije keuze bij welke kredietverstrekker u uw lening afsluit. Lenen.nl is een onafhankelijke bemiddelaar en ondersteund u bij de aanvraag voor een financiering van 5,5 duizend euro.

verschillende aanbieders
Wanneer u een financiering aanvraagt voor €5500,- dan zetten wij u aanvraag uit bij Nationale Nederlanden, BNP, Qander, InterBank en DEFAM. U kunt zelf makkelijk de verschillende offertes vergelijken

Onafhankelijk
lenen.nl is een onafhankelijke informatie verstrekker die u ondersteund in de aanvraag van een financiering. door middel van onze actuele data en aanbod van verschillende kredietverstrekkers, ontvangt u altijd het beste voorstel wanneer u 5500 euro wilt lenen.

Tevreden klanten
Lenen.nl heeft al vele klanten mogen helpen met het aanvragen van een lening. Hiervoor hebben we al meer dan 2500 klantbeoordelingen ontvangen met een gemiddelde waardering van 9,7. Met name onze deskundigheid en hoge service wordt goed gewaardeerd door onze klanten. Ook als u nog geen klant bent helpen we u graag. Lenen.nl in een onafhankelijke informatie verlener die onafhankelijk handelt.

Opzoek naar een ander bedrag? Via lenen.nl vraag je makkelijk een offerte aan voor een leenbedrag tussen de 5000 eur en de 150000 euro.
Bedragen tussen de 5000 euro en 25000 euro

Andere bedragen

Veelgestelde vragen over geld lenen

Bent u op zoek naar meer informatie over geld lenen? U vind de antwoorden op de veelgestelde vragen over geld lenen op onze FAQ-pagina.

Meest gestelde vragen over 5500 euro lenen

Wat kost 5500 euro lenen?

In onze berekentool rekent u makkelijk uit wat €5500,- lenen kost.

Rente op 5500 euro lenen

Bij lenen.nl leent u 5,5 duizend euro al tegen een voordelige rente vanaf 6,4%.

Looptijd lening €5500,-

Hoe lang de lening loopt is afhankelijk van uw wens. In onze rekentool kunt u makkelijk uitrekenen hoeveel u per maand betaald bij verschillende termijnen. Zo berekent u voor u zelf de meest geschikte looptijd.

5500 euro lenen met rentekorting

Wanneer u €5500,- leent voor een verbouwing aan uw eigen woning, dan kunt u in aanmerking komen voor rentekorting. Let hierbij goed op de voorwaarde, deze kunnen verschillen per leenvorm en krediet verstrekker.

Telefonische assistentie nodig?

U kunt onze deskundige medewerkers telefonisch bereiken:
maandag tot en met vrijdag: 09:00u - 17:00u
088 828 22 22

Uitmuntende beoordelingen

Al ruim 2.400 tevreden klanten waarderen onze dienstverlening met een 9.3 op Truspilot.