afm geld lenen

4500 euro lenen

€4500,- lenen voor elke gewenste besteding? Via lenen.nl financiert u al vanaf 6,4% rente.

Bereken uit wat u kunt lenen

Selecteer uw gewenste bedrag en reken direct uw rente, maandelijkse lasten en mogelijkheden uit.
€2.500 €150.000


€4500,- financieren? Dit zijn uw mogelijkheden.

Persoonlijke lening 4500 euro lenen
Bij een persoonlijke lening voor 4,5 duizend euro leent u het totaal bedrag tegen een voorafbepaalde maandtarief met een vaste doorlooptijd. De rente die u betaald over de lening staat vast en veranderd gedurende de lening niet. Eerder aflossen kan in de meeste gevallen boete vrij. De regels hier voor verschillen per krediet verstrekker, de regels hier voor vindt u terug in de leenovereenkomst.

Flex en Zeker Lening 4500 euro lenen
Bij een flex en zeker voor 4,5 duizend euro kunt u zelf kiezen of u het bedrag in een keer op neemt of dat u de leensom gedeeltelijk opneemt. Hierdoor bent u flexibel in het lenen. Bij een flex en zeker kunnen de rente stijgen of dalen gedurende de krediet periode, deze staan niet vast. De rente wordt enkel berekend over het bedrag dat is opgenomen. Daarnaast kunt u het afgeloste bedrag nogmaals opnemen.

€4500,- lenen

Wilt u een financiering van 4,5 duizend euro? Bij ons kunt u 4500 euro financieren vanaf 6,4% rente. Daarbij betaald u niet voor afsluit- en advieskosten. Vraag gemakkelijk en vrijblijven een offerte aan voor 4500 euro en wij verzenden binnen 1 werkdag de offertes in één overzicht.

Waarom 4500 euro lenen via lenen.nl

Bij ons vraagt u eenvoudig een lening aan voor 4500 euro bij meerdere kredietverstrekkers. Hierdoor heeft u altijd vrije keuze bij welke kredietverstrekker u uw lening afneemt. Lenen.nl is een onafhankelijke bemiddelaar en ondersteund u bij de aanvraag voor een financiering van 4,5 duizend euro.
Diverse aanbieders
Wanneer u een lening aanvraagt voor €4500,- dan zetten wij u aanvraag uit bij DEFAM, InterBank, Qander, BNP en Nationale Nederlanden. U maakt zelf een keuze uit de offertes die u ontvangt.
Onafhankelijk
lenen.nl is een onafhankelijke informatie verstrekker die u bijstaat in de aanvraag van een lening. door middel van onze actuele data en aanbod van verschillende kredietverstrekkers, ontvangt u altijd het beste voorstel wanneer u 4500 euro wilt lenen.
Tevreden klanten
Lenen.nl heeft al vele klanten mogen helpen met het aanvragen van een lening. Hiervoor hebben we al meer dan 2500 klantbeoordelingen ontvangen met een gemiddelde score van 9,7. Met name onze deskundigheid en hoge service wordt goed gewaardeerd door onze klanten. Ook als u nog geen klant bent helpen we u graag. Lenen.nl in een onafhankelijke informatie verlener die onafhankelijk handelt.

Opzoek naar een ander bedrag? Via lenen.nl vraag je makkelijk een offerte aan voor een leenbedrag tussen de 5000 eur en de 150000 euro.
Bedragen tussen de 5000 euro en 25000 euro

Andere bedragen

Veelgestelde vragen over geld lenen

Bent u op zoek naar meer informatie over geld lenen? U vind de antwoorden op de veelgestelde vragen over geld lenen op onze FAQ-pagina.

Meest gestelde vragen over 4500 euro lenen

Wat kost 4500 euro lenen?

In onze berekentool rekent u makkelijk uit wat €4500,- lenen kost.

Rente op 4500 euro lenen

Bij ons leent u 4,5 duizend euro al tegen een voordelige rente vanaf 6,4%.

Looptijd lening €4500,-

U bepaald zelf over welk termijn u geld wilt lenen. Door middel van onze rekentool kunt u makkelijk uitrekenen wat de maandelijkse kosten zijn bij diverse termijnen. Zo bepaald u zelf wat voor u het meest geschikt is.

4500 euro lenen met rentekorting

Wanneer u €4500,- leent voor een verbouwing aan uw eigen huis, dan kunt u in aanmerking komen voor rentekorting. Let hierbij goed op de voorwaarde, deze kunnen verschillen per leenvorm en krediet verstrekker.

Telefonische assistentie nodig?

U kunt onze deskundige medewerkers telefonisch bereiken:
maandag tot en met vrijdag: 09:00u - 17:00u
088 828 22 22

Uitmuntende beoordelingen

Al ruim 2.400 tevreden klanten waarderen onze dienstverlening met een 9.3 op Truspilot.