088 828 22 22
Ma. t/m vr. van 9 tot 21 uur
Za. van 10 tot 17 uur

Persoonlijke lening

Een persoonlijke lening of in de volksmond ook wel een PL genoemd is een financieringsvorm die een aantal specifieke producteigenschappen heeft. De belangrijkste kenmerken van een persoonlijke lening zijn de vaste rente gedurende de gehele looptijd, de vaste looptijd en het ontbreken van de mogelijkheid om onbeperkt boetevrij extra af te lossen. Een persoonlijke lening kan een goede financieringsvorm zijn wanneer genoemde eigenschappen bijvoorbeeld aansluiten bij uw leenwensen of wanneer u een product aan gaat schaffen met een beperkte levensduur. Voorbeelden hiervan zijn een auto of caravan.


Uw persoonlijke lening aanvragen bij Lenen.nl

U wilt geld lenen? Dan kunt u op Lenen.nl verschillende leningsoorten aanvragen, waaronder uiteraard ook een persoonlijke lening. Wanneer u een offerte aanvraagt, kijken wij bij alle banken waar wij mee samen werken waar u uw persoonlijke lening kunt afsluiten tegen de goede leenvoorwaarden en een aantrekkelijke rente.


Ook een persoonlijke lening via Lenen.nl? Vraag nu vrijblijvend een offerte aan

Persoonlijke lening

  • Vaste rente
  • Vaste looptijd
  • Vaste maandlastVerantwoord lenen

Denk ook aan de financiële risico's en de mogelijkheid u hier tegen te beschermen.

Aangesloten bij de OvFD

Lenen is aangesloten bij de OvFD (Organisatie van Financiële Dienstverleners)

Copyright © lenen.nl - Alle rechten voorbehouden Lenen.nl is een handelsnaam van Geldshop B.V. Disclaimer & privacy - Sitemap